"Măcelarul din Groznîi" se laudă că a primit cadou un cal de la un "admirator": Uşile noastre îţi sunt deschise, dragă Markus

Ramzan Kadîrov
Ramzan Kadîrov

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, supranumit “Măcelarul din Groznîi”, s-a lăudat pe canalul său de Telegram cu faptul că ar fi primit de la “admiratorul Markus J” din Germania un cal drept cadou.

“Dragii mei prieteni! Un cadou cu adevărat minunat mi-a fost oferit astăzi de un admirator din Germania, Markus J. Acest cal cu adevărat graţios din rasa legendară Shire poartă numele simbolic de Mareşal. Prietenul nostru drag mi l-a dăruit în semn de profund respect şi apreciere faţă de Rusia şi de cei cărora le pasă cu adevărat de bunăstarea ei. Mărturiseşte că ţara noastră îi este mai apropiată în spirit decât cea în care s-a născut. Şi, în acest sens, se gândeşte de ceva vreme să se mute.

Fiind un fan devotat al cailor, am fost foarte surprins şi încântat să primesc un astfel de cadou, pentru care îi mulţumesc din suflet.

Suntem, de asemenea, foarte încântaţi să salutăm dorinţa sa de a se muta într-o Rusie puternică şi iubitoare de libertate. Pentru că aici va găsi nu doar parteneri de afaceri, ci şi prieteni loiali. Uşile noastre sunt întotdeauna deschise pentru tine, dragă Markus J!”, a scris liderul cecen, un aliat fidel al preşedintelui rus Vladimir Putin.

Într-un videoclip postat pe Telegram, Kadîrov se arată emoţionat când face cunoştinţă cu armăsarul primit de la presupusul “admirator”.

Noul videoclip face parte din seria celor în care cecenul, renumit pentru brutalitatea sa, se prezintă ca un lider iubit nu doar în ţara sa, ci şi în străinătate.