Mamă ingenioasă: Pregăteşte o cursă de obstacole epică pentru copiii ei în carantină [video]

Copil
Copil (screenshot tramite video Youtube)

Trăim cu toţii vremuri foarte ciudate. Restaurantele sunt închise, şcolile sunt închise, ni s-a spus să nu ieşim din casă decât dacă este ceva important ... chiar şi să ne ducem copiii în parc este considerată o activitate nesigură, deoarece încă nu se ştie cât timp trăieşte virusul Wuhan pe suprafeţe.

Nu este deci de mirare că unii părinţi se simt neputincioşi în faţa imensei energii a copiilor lor - să nu mai punem la socoteală faptul că sunt preocupaţi de locul de muncă, de cumpărături, de mâncare, de sănătatea lor şi a celorlalţi - şi se preocupă de logistică: cum facem să ne educăm copiii acasă, să-i ţinem activi? Dar mai ales cum putem să le oferim posibilitatea de a se distra?

Unei mame americane i-a venit o idee grozavă, pe care a împărtăşit-o pe pagina sa de Facebook: cum intenţionează să-şi ţină fiul ocupat cu o cursă de obstacole elaborată în mod ingenios.

Kylie MacNab din Nebraska, SUA, cu întreaga familie acasă de câteva zile, a postat videoclipul cu titlul "Quarantine day 5". Şi sincer, este un spectacol.

(screenshot tramite video Youtube)

Lui Kylie i-a venit ideea grozavă de a pune bazele unei curse de obstacole folosind lucruri pe care le avea în casă, perne, scaune şi tot ce a avut la îndemână. Fiul ei a fost entuziasmat!

Nu este surprinzător că părinţi de pretutindeni au afirmat că este minunat, videoclipul având un succes mare pe reţelele sociale. Iar comentariile nu au întârziat să apară.

"Acest lucru este genial!", a afirmat o mamă, iar alta a adăugat: „Idee grozavă să-i consumi o parte din energie în mod sănătos".

Va trebui să ne gândim la modalităţi noi şi inteligente cum să le oferim copiilor posibilitatea să se distreze - şi chiar noi înşine - ... dar va trebui, de asemenea, să găsim zilnic forţa şi un mod sănătos şi pozitiv de a rezista acestei 'închisori', care nu ştim cât va mai dura. Aşa că le mulţumim persoanelor precum Kylie care împărtăşesc micile lor bucurii cu noi toţi.