Mari specialişti în internet se reunesc la Bucureşti

(PATRIK STOLLARZ / AFP / Getty Images)

În zilele de 6 şi 7 iunie, reprezentanţi ai unor companii şi branduri majore ale Internetului se adună la Bucureşti, pentru a participa la ICEEfest, iar lista numelor deja confirmate anunţă un eveniment de anvergură.

La acest eveniment participă de la Facebook, Google, Youtube, Skype, Yahoo, paypal, Microsoft până la BBC sau HBO, continuând cu reprezentanţi de vârf ai unor grupuri de comunicare majore din lume, precum Saatchi & Saatchi, Duval Guillaume Modem, Draftfcb, McCann Erickson, Grey Group, Mediabrands Worldwide, Lbi şi alţii.

La ediţia de anul acesta, o atenţie mult mai mare va primi şi zona dedicată jocurilor şi internetului mobil, iar printre speaker-ii confirmaţi deja se numără reprezentanţi ai Deezer, Orange, Ubisoft sau Gameforge.

La ICEEfest va exista şi o parte de divertisment, care cuprinde momente de stand-up comedy, o seară dedicată filmelor virale şi umorului online, un concurs al dezvoltatorilor de aplicaţii mobile, ceremonia de decernare a premiilor IAB MIXX precum şi întâlniri inedite între vedete de prin rang şi fanii lor de pe Facebook.

“Pe lângă expoziţia de tehnologie şi evenimentele din cadrul festivalului, anul acesta vom avea practic două conferinţe care se vor derula în paralel. Una este dedicată zonei care ţine de inovaţie şi creativitate, cea de-a doua este axată pe chestiuni mult mai practice, actuale. Fiecare va dispune de o scenă şi de o sală separată”, a precizat Dragoş Stanca, managing director Thinkdigital, compania care organizează evenimentul.

Evenimentul ICEEfest – prescurtare de la la Interactive Central and Eastern Europe Festival - este noul brand sub care evenimentul lansat local ca RoNewMedia în 2008 a abordat, începând de anul trecut, piaţa marilor evenimente din domeniul tehnologiei şi industriei digitale din regiune.

ICEEfest este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft- prin Internet Explorer 10 şi Windows 8 – şi se va desfăşura în 6 şi 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Shopping City