Maria Ciobanu: Inima lui Ion Ceban bate la unison cu orologiul de la Kremlin

Decizia lui Andrei Năstase de a-şi urma agenda electorală este una judicioasă, deoarece în RM încă se mai confundă politicianul demagog cu cel pragmatic, afirmă deputata PLDM.
Maria Ciobanu, deputat PLDM
Maria Ciobanu, deputat PLDM (facebook.com)

Candidatul socialist pentru Primăria Chişinău, Ion Ceban, a organizat în ultimele zile la Arcul de Triumf din centrul Capitalei mai multe runde de dezbateri, invitându-l pe contracandidatul său Andrei Năstase, de la Platforma DA, la discuţii despre problemele locuitorilor municipiului. Vineri acesta a propus pentru dialog subiectul „Educaţie, sănătate şi protecţie socială”.

Andrei Năstase nu a acceptat invitaţiile lui Ion Ceban, menţionând că va participa doar la dezbaterile organizate de presă.

Mai mult, vicepreşedintele Platformei DA Alexandr Slusari a declarat că nu Ceban este cel care le face agenda. ”Ceban se bronzează zilnic lângă Arcul de Triumf şi pierde banii socialiştilor din offshoruri pentru banere cu chemări disperate în adresa lui Andrei Năstase la dezbateri. În acest timp candidatul unic al forţelor antioligarhice comunică cu oamenii în satele din suburbii, în curţile blocurilor de locuit, în instituţiile medicale şi de învăţământ etc.”

În context, deputata PLDM Maria Ciobanu a menţionat că decizia lui Andrei Năstase de a-şi urma agenda electorală ar fi una judicioasă, deoarece în Moldova încă se mai confundă politicianul demagog cu cel pragmatic, care este foarte atent la promisiuni, oferte electorale, conştient de faptul că, ajuns primar, va trebui să le onoreze.

”Despre ce poţi discuta cu un demagog precum este Vanea Ceban? El a demonstrat cu prisosinţă în calitatea sa de deputat, consilier municipal şi purtător de minciuni al lui Dodon că urăşte democraţia, că nu poate accepta sub nicio formă regulile şi impunerile Uniunii Europene. Pentru putere şi bani Vanea Ceban îşi vinde neamul şi statul. Inima lui bate în unison cu orologiul de la Kremlin. Candidatul la funcţia de primar al socialiştilor şi nu numai, Vanea Ceban, se foloseşte de "democraţie" ca de un panaceu politico-social”, a adăugat parlamentara.

În concluzie, Maria Ciobanu a ţinut să sublinieze că dezbaterile electorale cu o persoană care suferă de logoree sunt contraindicate."Minciuna are picioare scurte, se spune în popor. Cetăţenii pot şi trebuie în ziua de 3 iunie să aleagă grâul din neghină!”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe