Marian Lupu a vizitat Liceul Teoretic ”Mihai Viteazul”

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu, a participat astăzi la o lecţie deschisă consacrată Zilei Internaţionale a Familiei, care a avut loc la Liceul Teoretic ”Mihai Viteazul” din sectorul Centru al Municipiului Chişinău, informează Secţia Relaţii cu mass-media a Parlamentului Republicii Moldova.

Elevi din diferite clase ale liceului au prezentat un spectacol emoţionant de poezie, muzică şi dans consacrat valorilor familiale.

”Mi-aţi dat o adevărată lecţie prin acest frumos spectacol”, a estimat Preşedintele Parlamentului în finalul lecţiei deschise, apreciindu-i pe elevi, în engleză, ca fiind cei mai buni – ”You are the best!”.

Marian Lupu a dat o înaltă apreciere profesorilor liceului, care au reuşit să transforme instituţia pedagogică într-o adevărată familie.

O societate nu poate fi performantă dacă nu este pusă în capul mesei familia, iar fără o familie trainică Republica Moldova nu ar avea viitor, a spus Preşedintele Parlamentului.

Felicitându-i pe elevi cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei, Marian Lupu le-a transmis elevilor mesajul de a-şi iubi părinţii, familia şi de a-şi onora dascălii.

Cu această ocazie Preşedintele Parlamentului a dăruit liceului un calculator şi un set de o mie de cărţi, iar până la sfârşitul anului curent de studii va dona şi un echipament tehnic de amplificare a sunetului.

Însoţit de directoarea Neli Berezovschi, Marian Lupu a vizitat muzeul Liceului Teoretic şi a făcut notă în cartea oaspeţilor de onoare, în care a menţionat:”Sunteţi o mare şi frumoasă familie ce educaţi tineri în spiritul celor mai frumoase valori”.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe