Maşina unui şef de Poliţie de Frontieră, incendiată în stil mafiot. A fost făcută scrum

Maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, în flăcări
Maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, în flăcări (Screenshot)

Maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, a fost incendiată duminică seară, informează Sindicatul Europol într-un comunicat de presă. Potrivit anchetatorilor, se ia în calcul şi varianta potrivit căreia incidentul ar fi o răzbunare în stil mafiot a contrabandiştilor cu ţigări, şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră fiind considerat unul dintre duşmanii de temut ai ilegaliştilor.

„Ce păţesc poliţiştii care luptă împotriva infractorilor

Aseară, maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei a fost incendiată în stil mafiot şi a ars în întregime în parcarea Izvorul Dragoş din localitatea de domiciliu, folosindu-se un cocktail Molotov.

Vişeu de Sus şi Borşa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiştilor cu ţigări de la frontiera cu Ucraina, iar şeful sectorului poliţiei de frontieră este unul dintre duşmanii acestora, la nivelul instituţiei fiind înregistrate capturi impresionante de produse de contrabandă.

Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuşi poliţiştii, iar dacă ai ghinionul să fii în maşină, poţi arde de viu. Riscurile sunt incomensurabile, iar legislaţia permisivă şi îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa poliţiştilor”, au scris pe Facebook cei de la Sindicatul Europol.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru distrugere prin incendiere.

Vă invităm să urmăriţi materialul video