Meci de maximă intensitate pe ”Ion Oblemenco” - Vasilescu vs. Mititelu

Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.
Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova. (Daniel Mihailescu / EuroFootball / Getty Images)
P. P.
23.11.2013

CS Universitatea Craiovei, echipa primarului PSD Olguţa Vasilescu, o va întâlni pe FC Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, într-un meci de ”orgolii” ce se va defăşura pe ”Ion Oblemenco”, stadionul de ”baştină” pentru care cei doi s-au războit de mai bine de doi ani. Peste 300 de jandarmi au fost chemaţi să asigure paza la una dintre cele mai incendiare partide din Liga a II.

Meciul dintre cele două formaţii are o însemnătate imensă pentru Mititelu, care declara zilele trecute că "cineva mi-a transmis că mai am puţin şi sunt luat, că se lucrează la arestarea mea. Ponta i-a ordonat Olguţei să lichideze urgent scandalul din Craiova, iar ei vor să lichideze totul, lichidându-mă pe mine".

Pentru a asigura siguranţa spectatorilor în timpul partidei, autorităţile locale au dispus ca peste 300 de jandarmi şi poliţişti să fie prezenţii cu două ore înainte de începerea meciului.

"Invităm suporterii celor două echipe să prezinte bannerele cu două ore înainte de începerea meciului, pentru a fi omologate de observator, în vederea permiterii accesului cu acestea", a declarat reprezentantul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Accesul pe stadionul din Craiova a fost un obiectiv nerealizat în ultima perioadă pentru Adrian Mititelu care se aşteaptă ca atmosfera din tribune să nu fie chiar cea mai paşnică

”Preocuparea mea nu este să batem în derby, ci să intru mâine pe stadion. Mâine la 10:00 voi intra pe Ion Oblemenco Noi sperăm ca justiţia să fie respectată şi să intrăm pe stadion", a declarat finanţatorul din Bănie.

"Invităm suporterii celor două echipe să prezinte bannerele cu două ore înainte de începerea meciului, pentru a fi omologate de observator, în vederea permiterii accesului cu acestea", a declarat reprezentantul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Florin Costea, fostul jucător al FC Universitatea Craiova este nostalgic după atmosfera de pe Oblemenco şi le transmite succes favoriţilor săi.

”Nu pot să ajung la meci, însă mi-aş fi dorit să fiu prezent, să retrăiesc atmosfera incendiară de pe Oblemenco şi să văd minunaţii suporteri olteni. Mâine (n.r. astăzi) voi ţine cu echipa mea, FC Universitatea Craiova şi îmi doresc să câştige.”, a spus Costea.

Înaintea partidei din seria a 2-a, CS Universitatea Craiova ocupă locul 2 cu 24 de puncte în timp ce FC Universitatea Craiova este pe locul 5 cu numai 18 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor