Mesajul devenit viral al unui medic clujean: "După Untold, vă aşteptăm!"

(Facebook / teodora.iacob)

Medicul clujean Teodora Iacob a postat, pe contul său de Facebook, o fotografie în care apare alături de alţi colegi, cu toţii echipaţi în combinezoane de protecţie. Poza este însoţită de mesajul “După Untold, vă aşteptăm”.

Mesajul medicului vine în contextul în care, în spaţiul public, au fost făcute o serie de reclamaţii că la binecunoscutul festival de muzică nu s-a purtat mască de protecţie şi nu s-a menţinut distanţa socială.

De altfel, inclusiv ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost surprins la Untold fără mască de protecţie, motiv pentru care sindicatul poliţiştilor Europol l-a criticat dur într-o postare pe Facebook:

“Ministrul de interne, ministrul justiţiei şi ministrul transporturilor 'wanna be', Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecţie. Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior şi-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între 'jmecheri' şi 'fraieri'. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în braţe în aglomeraţie şi şcolile unde nu se permite vizita părinţilor la prima zi de şcoală a copiilor lor”.

Sute de mii de persoane au participat la Untold, festivalul desfăşurându-se la Cluj Napoca pe perioada a patru zile.

Totodată, autorităţile locale au dat numeroase amenzi pentru nepurtarea măştii la Untold.