Mesajul noului şef al CJ Vrancea: Oamenii au ales să îl trimită pe Oprişan acasă la mama lui

Marian Oprisan
Marian Oprisan (Epoch Times România)

Cătălin Dumitru Toma, candidatul comun al PNL şi USR PLUS, a declarat, luni, după victoria neaşteptată împotriva baronului Marian Oprişan pentru şefia Consiliului Judeţean Vrancea, că, din fericire, “vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui”, relatează Digi 24. Toma a făcut referire la un moment din 2019, când, întrebat de un jurnalist cum a ajuns ca mama lui să intre în parteneriat cu Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu şi să cumpere un teren care apare în declaraţia de avere a lui Constantinescu, Oprişan a răspuns tranşant: “Mama mea sunt eu”.

“Am cerut reverificarea buletinelor nule, dar dacă ne uităm la statistica de acum 4 ani, este acelaşi număr de buletine nule, la nivelul judeţului Vrancea. Cu toate acestea şi noi am cerut reverificarea acestor buletine nule. În primă fază, noi avem şapte, ei trei, deci proporţia se păstrează ca rezultat pe care deja îl cunoaştem, alianţa PNL USR-PLUS învingătoare. Dar înţelegem disperarea baronului, disperarea unui om care a condus judeţul nu de 20 de ani, a mai fost şi vicepreşedinte al CJ din 1996 până în 2000, deci are 24 de ani, mai avea puţin şi făcea nunta de argint, dar din fericire vrâncenii au ales să-l trimită acasă la mama lui.

La proporţia pe care o avem, 153 - 156.000 de voturi, există aceste 10.000 de voturi nule, care arată că este o procedură greoaie şi de aceea ar fi indicat votul electronic. Vom verifica, suntem în procedură de verificare, cu toate acestea, din sursele noastre, scorul va fi mai mare decât cel existent”, a precizat Toma.

De asemenea, Toma a descris administraţia pesedistă a lui Marian Oprişan drept “o ruşine”, adăugând că a fost marcată de lipsa “transparenţei banului public” şi lipsa investiţiilor.

“Eu sunt eu, el este ‘mama mea sunt eu’. În Vrancea când spui Oprişan spui lipsa transparenţei banului public, lipsa de investiţii, spui un proiect european aproape eşuat. Trăim într-un judeţ în care viticultura era aproape cea mai importantă sursă de venit. CJ a investit 100.000 de euro. Este o ruşine această administraţie pesedistă. Lipsa unui spital judeţean care să asigure servicii de calitate, lipsa unor proiecte de infrastructură, lipsa unor investitori care să se regăsească într-un parc industrial. Sper, împreună cu administraţia liberală, să avem şi reuşită”, a mai transmis noul şef al CJ Vrancea.

Reamintim că Toma este senator liberal din 2016, după ce timp de opt ani a fost primar al comunei Jariştea în perioada 2008-2016. În Senat, este secretar în Comisia pentru Afaceri Europene şi membru în Comisia pentru Administraţia Publică şi Organizarea Teritoriului. Activează de cel puţin zece ani în filiala PNL Vrancea. Între 2010 şi 2014 a fost în organizaţia de tineret, iar din 2014 este membru în Consiliul Local Executiv al PNL Vrancea. În 2016 a preluat conducerea organizaţiei judeţene a PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne