Metrorex are un nou manager. Fosta directoare Mariana Miclăuş revine în funcţie

Magistrala M5 de metrou in Bucuresti - gov.ro
Magistrala M5 de metrou in Bucuresti - gov.ro (Epoch Times România)

Compania Metrorex are de joi un nou director în persoana Marianei Miclăuş care practic a revenit în postul din care a demisionat în vara anului 2020, informează Economedia.ro.

Sursa citată precizează că decizia a fost luată după ce Consiliul de Administraţie nu a mai prelungit mandatul lui Laurenţiu Truşcă. Acesta din urmă fusese numit director după ce Miclăuş demisionase în urma criticilor ministrului Lucian Bode pentru că Magistrala V din cartierul Drumul Taberei nu fusese finalizată la termenul anunţat oficial, 30 iunie 2020.

Miclăuş a fost numită astăzi şefa Metrorex pentru un mandat de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia până la maximum 6 luni. Mandatul anterior s-a desfăşurat în perioada noiembrie 2019 - iulie 2020.

De menţionat că cel care îi luase locul, Laurenţiu Truşcă, a fost pus şef la metrou de PNL pe 17 noiembrie 2021, în mandatul ministrului Dan Vîlceanu (interimar), fără să aibă însă o minimă legătură cu domeniul feroviar.

Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne