Mic electoral ucigaş. Un bărbat s-a înecat cu mâncare la lansarea candidatului PNL pentru primăria Mihai Eminescu

Grătar la iarbă verde
Grătar la iarbă verde (Epoch Times România)

Lansarea candidatului PNL la funcţia de primar al comunei Mihai Eminescu s-a soldat, la propriu, cu victime. Un bărbat a murit după ce s-a înecat cu mâncare, duminică după-amiaza, în incinta Memorialului Ipoteşti, când organizatorii le-au oferit participanţilor la acţiunea electorală mici la grătar şi câte un pahar de vin, relatează Hotnews.

Liderul Sindicatului Sanitas din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Lia Temciuc, care se afla la eveniment, a încercat să îi acorde victimei primul ajutor înainte de sosirea echipajelor medicale, fără succes.

"Eu l-am văzut când a intrat pe poartă. Se afla în stare de ebrietate. Am încercat să îi acord primul ajutor. La faţa locului au ajuns două echipaje de ambulanţă, unul SMURD şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă", a declarat, luni, pentru Agerpres, Lia Temciuc.

La rândul său, liderul organizaţiei PNL din Mihai Eminescu şi soţ al candidatei liberalilor la şefia administraţiei comunale - actualul primar Aneta Gireadă, a declarat că bărbatul care a decedat nu a făcut parte din lista de invitaţi la lansare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne