Mihai Gruia Sandu - mesaj pentru borfaşi

Actorul Mihai Gruia Sandu
Actorul Mihai Gruia Sandu (Captură Youtube)

În mica dar corupta noastră ţărişoară hoţiile sunt frecvente. Condamnările, însă, - rare. Astfel că şi blestemele sunt dese.

Avertizările privind viitorul sumbru al celor care comit fărădelegi - chiar mai rare. Dreptatea a plecat de mult din ţărişoara noastră. Nici hoţii şi nici chiar cei cinstiţi nu mai cred, de fapt, în Justiţia Divină. Totuşi istoria ne arată că ea loveşte atunci când lumea se aşteaptă mai puţin. Problema este că atunci când loveşte, este prea târziu. Răul este deja făcut.

Am dat pe internet de mesajul tulburător al unui cunoscut actor român - Mihai Gruia Sandu. Vi-l propun, pentru conciziune şi caracterul "metafizic":

Mesajul meu este foarte scurt, foarte simplu şi foarte clar: Tot ceea ce faceţi, tot ceea ce furaţi, tot ceea ce luaţi de la alţii şi vindeţi fără să fie al vostru, toate şpăgile pe care le-aţi luat, toate vânzările de ţară şi de neam, de Roşia Montana şi de tot ceea ce vindeţi şi prăduiţi tot timpul, totul... totul, se va afla.

Suntem într-o epocă în care totul se află, secretele se spulberă, şi cu o precizie aproape incredibilă se vor întoarce împotriva voastră mult mai repede decât vă aşteptaţi. Cu o precizie divină. Matematică. Aşa că în momentul acela, care se apropie... a şi venit... n-o să aveţi unde să vă ascundeţi. Aşteptaţi doar puţin...