Ministrul de Interne sesizat că se pregăteşte fraudarea votului în Voluntari

Liberalul Florin Secară acuză că Pandele pregăteşte fraudarea votului în Voluntari şi-i cere ministrului de Interne să nu rămână impasibil.
Petre Tobă
Petre Tobă (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Deputatul PNL Florin Secară, aspirant la primăria oraşului condus acum de Florin Pandele, îi atrage atenţia ministrului de Interne, Petre Tobă, să dispună măsuri pentru a supraveghea îndeaproape procesul electoral din Voluntari, pe motiv că soţul Gabrielei Firea şi apropiaţii săi pregătesc fraudarea votului.

"În context, trebuie să subliniez că sunt nemulţumit de faptul că, deşi v-am transmis o interpelare şi o scrisoare deschisă, atât pe 21 martie, dar şi pe 11 aprilie, în care îmi exprimam nemulţumirea faţă de modul în care se prezintă Poliţia Română în Voluntari, nici până acum nu aţi binevoit să îmi răspundeţi la acestea sau să luaţi măsuri. În ambele ocazii, vă arătam că, la acţiunile pre-electorale pe care le-am organizat, structurile Poliţiei Române din oraşul Voluntari şi judeţul Ilfov, subordonate Ministerului Afacerilor Interne, au fost solidare cu oamenii lui Florentin Pandele, cei care ne-au huiduit, insultat, au recurs la obscenităţi. Subordonaţii dumneavoastră i-au apărat pe agresori, nicidecum pe cei agresaţi, aşa cum ar fi trebuit să se desfăşoare lucrurile.", mai precizează Secară, în interpelarea către Tobă, potrivit comunicatului de presă remis Epoch Times.

Liberalul mai acuză că la cea de a doua acţiune pre-electorală pe care a făcut-o în Voluntari, deşi a informat în scris atât Poliţia Voluntari, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, cât şi Jandarmeria Română, Poliţia Ilfov nu a intervenit deloc, Poliţia Voluntari a trimis un singur poliţist care a dispărut atunci când situaţia a degenerat, iar Jandarmeria a asistat impasibilă la întregul eveniment.

Secară mai susţine că a primit deja informaţii că duminică, 5 iunie, "echipa lui Florentin Pandele a pus la cale o operaţiune de fraudare a votului în Voluntari şi intenţionează inclusiv ca, în mod organizat, să care oamenii la vot. "

"Sunt sigur că nu puteţi rămâne impasibil la jocurile lui Pandele care pot altera rezultatul votului şi vă veţi asigura că în această duminică, procesul electoral din Voluntari se va desfăşura respectând legea.

Vă rog ca măcar în al 12-lea ceas să vă îndepliniţi atribuţiile de serviciu şi să suplimentaţi, în ziua votului, efectivele de Poliţie din Voluntari, pentru a supraveghea şi garanta corectitudinea procesului electoral. Este treaba instituţiilor statului şi în particular a ministerului de Interne, să se asigure că exercitarea votului se produce în condiţii legale şi că acesta nu este influenţat.", concluzionează liberalul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne