Mişcări de trupe în USR: Ungureanu, rămas fără loc eligibil la Cluj, deschide listele la Buzău pentru parlamentare

Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu (Epoch Times România)

După ce a rămas fără un loc eligibil pe lista filialei clujene pentru alegerile parlamentare din decembrie, Emanuel Ungureanu - deputat de Cluj - va candida pe listele USR PLUS Buzău.

Alianţa USR PLUS Buzău a anunţat printr-un comunicat de presă că şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare şi le propune buzoienilor „o echipă de candidaţi cu experienţă consistentă în domenii de activitate importante (antreprenoriat, educaţie, sănătate, expertiză financiară), cu reprezentativitate atât pentru mediul urban cât şi pentru mediul rural”.

„La invitaţia filialelor USR şi PLUS Buzău, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Emanuel Ungureanu, deputat şi vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor. Emanuel Ungureanu este una dintre cele mai importante voci care luptă de peste 18 ani pentru un sistem sanitar curăţat de corupţie şi incompetenţă”, mai arată sursa citată.

Ungureanu s-a declarat „onorat” de încrederea ce îi este acordată.

„Mă onorează încrederea şi susţinerea colegilor mei din Alianţa USR-PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii 4 ani în Camera Deputaţilor. Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR-PLUS Buzău ca o echipă puternică şi vom convinge buzoienii că noi înţelegem politica drept un mijloc de a rezolva problemele oamenilor şi de a-i reprezenta cu cinste şi demnitate. Am venit cu entuziasm şi energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluţii pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest judeţ şi să lupt împreună cu oamenii de bună credinţă din Buzău împotriva corupţiei din administraţia publică locală”, a declarat Emanuel Ungureanu, potrivit comunicatului.

Lista completă propusă de USR PLUS Buzău pentru alegerile parlamentare:

Camera Deputaţilor:

Emanuel-Dumitru Ungureanu

Denisa Coban

Marius Suditu

Daniela Badea

Lăcrămioara Minciună

Corneliu Baldovin

Adriana Susma

Senat:

Moraru Mihai Răzvan

Liliana Şerbănică

Ramona Fătu