Moţiunea simplă asupra activităţii ministrului de Interne, susţinută de Comisia parlamentară

Pavel Voicu, ministru al Apărării al R. Moldova
Pavel Voicu, ministru al Apărării al R. Moldova (facebook.com/P. Voicu)

Comisia securitate naţională, apărare şi ordine publică a avizat, miercuri, 25 noiembrie, cu votul a cinci deputaţi, moţiunea simplă asupra activităţii ministrului Afacerilor Interne de la Chişinău, Pavel Voicu.

Platforma DA şi PAS au înaintat, în şedinţa plenară din 19 noiembrie, moţiune simplă asupra activităţii ministrului Afacerilor Interne în contextul răpirii de pe teritoriul Republicii Moldova a mai multor persoane de către aşa-numitele autorităţi din regiunea transnistreană şi învinuite de presupusă trădare de patrie.

Mai mult, în spaţiul public au apărut anumite înregistrări audio din materialele unor anchete penale, din care reiese că Pavel Voicu a comunicat cu o persoană aflată sub urmărire penală cu scopul muşamalizării cazului cercetat de către poliţie.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, moţiunea simplă se supune dezbaterii în şedinţa plenară a Parlamentului, fiind însoţită de avizul comisiei permanente de profil. Dezbaterea moţiunii simple în şedinţa plenară va avea loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe