Năsui îl acuză de "pur analfabetism economic" pe ministrul PSD al Agriculturii

Florin Barbu (Florin Barbu / Facebook)
Andrei Pricopie
19.05.2024

Fostul şef al Economiei Claudiu Năsui îl acuză de analfabetism economic pe ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, care s-a remarcat printr-o serie de intervenţii pe piaţa liberă.

"Ministrul Agriculturii nu se lasă până nu goneşte toate produsele româneşti de pe rafturi. Vrea să limiteze marja magazinelor la produsele româneşti.

În traducere, vrea să se asigure că magazinele nu au niciun interes să vândă produse româneşti.

Se vor înmulţi şi mai mult produsele de import şi mărcile proprii. Nici măcar nu-l putem bănui de corupţie. E pur analfabetism economic", a comentat Claudiu Năsui.

Reamintim că ministrul PSD Florin Barbu a anunţat joi că proiectul pentru limitarea adaosului comercial la produsele româneşti este în lucru şi va fi implementat în acest an.

"Se lucrează, nu voi da drumul la acest act normativ până toţi factorii implicaţi nu ne vom pune de acord cu acest act normativ. Vorbim aici de zona de retail, vorbim de procesatori, vorbim de Consiliul Concurenţei. Sigur, când vom finaliza acest act normativ va fi prima conferinţă pe care Ministerul Agriculturii o va pune în cadrul ministerului şi va pune la dispoziţie presei din România", a transmis Florin Barbu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor