Naţionala României, sfertfinalistă la Cupa Mondială de tenis de masă

Echipa feminină de tenis de masă a ţării noastre a obţinut o calificare fără emoţii în faza superioară a competiţiei ce se desfăşoară în capitala Japoniei, Tokyo, învingând cu scorul de 3-0 pe Vanuatu.
Jucătoarea română Elizabeta Samara
Jucătoarea română Elizabeta Samara (Eliza Samara/facebook)

Elizabeta Samara şi Daniela Monteiro Dodean s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale pe echipe de la Tokyo, după ce au dispus de echipa similară a Vanuatu cu 3-0, în Grupa C.

Vanuatu, care a avut în componenţă cuplul Stephanie Qwea/Anolyn Lulu au cedat cu 3-0 (11-4, 11-3, 11-2). La simplu, Bernadette Szocs a învins-o pe Priscilla Tommy cu 3-0 (11-3, 11-2, 11-5), iar Daniela Dodean a dispus de Anolyn Lulu tot cu 3-0 (11-3, 11-5, 11-3).

Anterior acestui meci reprezentantele noastre trecuseră cu 1-3 de Taiwan.

România s-a clasat pe locul al doilea în Grupa C, cu 3 puncte, după Taiwan, 4 puncte, şi urmată de Vanuatu, 2 puncte.

În sferturi, România, campioana en titre a Europei, va trebui să ţină piept ţării gazdă Japonia, care a câştigat o grupă cu Statele Unite şi Austria.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport