"Neconflictuala" Dăncilă, mesaj către Iohannis: "Decât înalt ca bradul..."

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Prezentă duminică la Buzău pentru a încerca să mobilizeze electoratul la vot, Dăncilă a lansat atacuri peste atacuri la adresa contracandidatului său, Klaus Iohannis, acuzându-l că a blocat guvernul, legi importante pentru români, că a divizat naţia etc. Şi, deşi în repetate rânduri ex-premierul s-a tot plâns că şeful statului a jignit-o, finalmente, Dăncilă a derapat înspre o insultă la adresa preşedintelui, camuflată într-o "glumă".

"Chiar dacă candidatul Iohannis se uită aşa la mine cu dispreţ, mă mai şi jigneşte câteodată, se sprijină aşa cu aroganţă, eu vreau să îi spun un lucru: "Decât înalt ca bradul şi...leneş..., mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare". "Victorie" a declarat Dăncilă, potrivit unui material video publicat de buzoienii.ro.

Referitor la "decât înalt ca bradul", continuarea acestei cunoscute vorbe din popor este "prost ca gardul".

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video, publicat de buzoienii.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne