New York Divine Performing Arts captiveaza publicul din Toronto

Publicul a fost martorul unui spectacol in care cintecul si dansul traditionale chineze s-au impletit intr-un mod cu totul grandios
Publicul a fost martorul unui spectacol in care cintecul si dansul traditionale chineze s-au impletit intr-un mod cu totul grandios (The Epoch Times.)

Toronto — Spectatorii canadieni s-au adunat joi seara la teatrul Toronto Centre for the Arts pentru a sarbatori Festivalul Lunii numit si Festivalul Toamnei.

Prin mottoul ce promoveaza “pur adevar, pura compasiune si pura frumusete” renumita trupa de artisti New York Divine Performing Arts a oferit publicului din Toronto frumusetea culturii traditionale chinezesti intr-un generos spectacol de muzica si dans.

Keith Labastide, unul dintre spectatorii intervievati, insotit de sotia sa Gloria, ne-a relatat urmatoarele: “A fost fantastic, am fost deosebit de emotionat. Am fost destul de surprins ca am fost atat de miscat, voi reveni la spectacolul de anul viitor”.

Prin profesionalitatea coregrafica a dansului clasic chinezesc, a muzicii armonioase si a unei orchestre live alcatuita din instrumente muzicale vestice si instrumente traditionale chinezesti, trupa artistica New York Divine Performing Arts a reusit sa transforme inimile publicului aducindu-le o stare de pace si serenitate.

Focalizate pe forta interioara si caracterul moral al artistului, muzica si dansurile traditionale chinezesti sunt inradacinate in cultura divina a Chinei.

In China antica profesiile se bazau pe cultivarea inimii, a mintii si a trupului.

Natura expresivitatii dansului chinezesc traditional reda mediul perfect pentru prezentarea fiecarui tip de personaj si de perioada istorica, permitand astfel dansatorilor sa prezinte o varietate de legende chinezesti si povesti clasice cu mare usurinta, aratand precizia si unicitatea cerute de acest gen de dans sofisticat.

“A fost minunat, costumele si dansurile au fost extraordinare”, a afirmat doamna Sheila Cherry insotita la Spectacol de prietena ei Ellen Lowcock.

O alta atractie a spectacolului au fost solistii care reprezinta mari voci ale muzicii de opera chinezesti. Ei au transmis mesajul puritatii, al bucuriei si al sperantei pentru viitor precum si potentialul omenirii de a renaste.

New York Divine Performing Arts a revenit pe scenele orasului Toronto in zilele de 27 si 28 septembrie a.c.

Festivalul Toamnei numit si Festivalul Lunii este una dintre cele mai vechi si indragite sarbatori chinezesti. Trupa artistica Divine Performing Arts este renumita pentru Spectacolul de Anul Nou Chinezesc care a fermecat peste 200 000 de spectatori in 30 de orase pe scenele a patru continente.

Spectacolul reprezinta dansurile si muzica clasice chinezesti aratand adevarata cultura traditionala chinezeasca fara influentele Partidului Comunist Chinez.

Prin decoruri, costume si coregrafie, spectacolul exprima pur adevar, pura compasiune si pura frumusete.

Istoria Chinei renaste in acest spectacol fermecator in care publicul este fascinat de calitatea muzicii, a dansului si a versurilor.

The Epoch Times este unul din sponsorii spectacolului.