Nici DIICOT nu are vreo anchetă privind presupusa tentativă de asasinare a lui Dragnea. SRI şi SPP nu ştiu nimic

După ce Parchetul General a infirmat existenţa unui dosar privind presupusa tentativă de asasinat care îl viza pe Dragnea, şi DIICOT a făcut un anunţ similar. Mai mult, nici SRI şi nici SPP nu au idee despre incident.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) nu au în lucru vreun dosar referitor la o presupusă tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Aceeaşi reacţie a venit şi din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În acelaşi timp, nici Serviciul de Protecţie şi Pază şi nici Serviciul Român de Informaţii nu au date în acest sens.

Într-unul dintre cele mai tulburătoare interviuri ale preşedintelui PSD, acesta a afirmat, la emisiunea Alessandrei Stoicescu, existenţa, în urmă cu 1 an jumate, a unui presupus complet menit să-l asasineze, echipa operativă fiind formată din patru oameni care "s-au cazat la Athenee Palace".

Liviu Dragnea nu a fost generos cu detaliile, însă, la întrebările realizatoarei care a vehiculat numele unui om foarte puternic, menţionându-l pe George Soros, Dragnea a afirmat că "el se gândeşte la mine", o aluzie la faptul că acesta ar fi fost numele celui care doreşte asasinarea celui de-al treilea om în stat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne