Nicio demisie de ministru nu a fost depusă la Guvern

În timp ce la CExN urmează să se decidă dacă mai avem sau nu Guvern, niciunul dintre membrii actualului Cabinet nu s-a înghesuit să îşi depună demisia.
Membrii guvernului Grindeanu la Ziua Tineretului in Parcul Tei
Membrii guvernului Grindeanu la Ziua Tineretului in Parcul Tei (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Dacă Liviu Dragnea susţine că miniştrii şi-au dat demisiile în alb când au preluat posturile, în ceea ce priveşte demisii oficiale, semnate şi datate, lucrurile stau diferit. Niciunul dintre miniştrii Guvernului Grindeanu nu îşi depusese oficial demisia la Secretariatul General al Guvernului sau la Cabinetul premierului până miercuri în jurul orei 15,20, informează Agerpres.

"Până la momentul trimiterii acestui răspuns nu a fost înregistrată la Cabinetul prim-ministrului şi nici la SGG demisia niciunui membru al Guvernului", se arată într-un răspuns al Biroului de presă al Executivului la o solicitare Agerpres.

Întrebarea a fost adresată SGG în contextul în care azi-dimineaţă, într-o discuţie informală cu jurnaliştii acreditaţi la Palatul Victoria, premierul Sorin Grindeanu a afirmat că este posibil ca unii dintre membrii Cabinetului său să demisioneze în cursul zilei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne