Nicolae Dică (antrenor FCSB), a prefaţat partida cu CS Mioveni din Superligă

"Mioveni e o echipă care se bazează mult pe faza defensivă şi e organizată bine în propria jumătate. Iar în ofensivă se bazează mult pe contraatacuri şi fazele fixe, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru aceste lucruri." - Nicolae Dică.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică.
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică. (FCSB/facebook)

FCSB va sta faţă în faţă cu formaţia CS Mioveni, sâmbătă, de la ora 19:00, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, duel din cadrul etapei a 4-a a Superligii, ocazie cu care antrenorul roş-albaştrilor, Nicolae Dică, a susţinut o conferinţă de presă.

"Întâlnim o echipă care nu a început bine acest campionat. În mare are cam acelaşi lot, acelaşi antrenor. Mioveni e o echipă care se bazează mult pe faza defensivă şi e organizată bine în propria jumătate. Iar în ofensivă se bazează mult pe contraatacuri şi fazele fixe, aşa că trebuie să fim pregătiţi pentru aceste lucruri.

L-am adus de la ei pe Rusu, e foarte bine pentru că e un jucător cu mare experienţă şi sperăm să ne ajute şi pe noi. Nu există clauză, dar în discuţiile de transfer patronul nostru a promis că nu-l vom folosi în meciul contra lor. Şi ne vom ţine cuvânt. Într-adevăr, Mioveni e mai slab cotată decât FC U Craiova, dar trebuie să avem aceeaşi atitudine şi dăruire la fiecare joc", a spus Dică.

Tehnicianul din Ghencea a mărturisit că îi va folosi în acest meci pe Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu, proaspeţi transferaţi de la Farul Constanţa.

"Întotdeauna când vin jucători sunt mulţumit, e normal. Aveam nevoie de jucători. Am vorbit cu cei doi, sunt pregătiţi, s-au antrenat normal. Marco Dulca (n.r. - încă nu a fost prezentat oficial) a fost plecat două zile, dar s-a antrenat şi nu e nicio problemă. Sperăm să vină şi al patrulea jucător în următoarele zile", a adăugat acesta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport