Nicuşor Dan: Viitorul mandat al lui Iohannis depinde de rezultatul campaniei electorale

Viitorul mandat al preşedintelui Klaus Iohannis depinde, în opinia liderului Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, de rezultatul acestei campanii electorale.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Viitorul mandat al preşedintelui Klaus Iohannis depinde de rezultatul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, în contextul în care o eventuală victorie a alianţei PSD - ALDE l-ar face spectator faţă de fenomenul politic pentru următorii ani, a declarat joi, în cadrul unui interviu acordat News.ro, liderul USR Nicuşor Dan.

Întrebat cum va colabora cu preşedintele Klaus Iohannis, dacă va ajunge partid parlamentar, Nicuşor Dan a replicat: "După cum îl cunoaştem cu toţii pe preşedintele Iohannis, nu altfel decât instituţional".

"Deşi nu este implicat direct în campania aceasta electorală, de rezultatul acestei campanii îi va depinde viitorul mandat. O victorie a PSD şi ALDE l-ar face spectator faţă de fenomenul politic pentru următorii ani şi cred că oamenii vor penaliza.

Deci, este în situaţia în care, asta este analiza mea, chiar dacă nu are în mod instituţional un cuvânt de spus în aceste alegeri parlamentare, viitorul său politic să depindă de ele", a opinat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne