Noi atacuri sexuale comise de refugiaţii musulmani din Germania

Aproximativ 18 femei germane au depus până acum plângeri la poliţie pentru că au fost atacate sexual la un festival de muzică din Darmstadt în weekendul trecut.
Festival de muzică din oraşul german Darmstadt.
Festival de muzică din oraşul german Darmstadt. (Captură Foto)

Trei femei susţin că au fost înconjurate de un grup de bărbaţi şi apoi au fost hărţuite.

“Din păcate câteva femei au fost hărţuite sexual sâmbătă (28 mai 2016) când zona de dans era plină la refuz”, a susţinut poliţia într-o declaraţie, conform Die Welt.

Poliţiştii au arestat aproape imediat trei refugiaţi din Pakistan cu vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani. Se crede că alţi atacatori se află încă în libertate. Alte 15 femei au raportat atacuri similare după ce au fost înconjurate de un grup de bărbaţi.

Unele dintre persoanele arestate la faţa locului erau cunoscute de poliţişti din incidente anterioare, conform agenţiei ruseşti de ştiri RT.

Cu câteva săptămâni în urmă, două tinere din Berlin au fost hărţuite sexual de un grup de solicitanţi de azil. În Ajunul Anului Nou, sute de femei au fost atacate la gara centrală din oraşul german Koln, conducând la proteste pe străzile oraşului împotriva politicii ţării privind refugiaţii.

Răspunsul Germaniei a fost acela de a organiza reuniuni pentru a învăţa migranţii că femeile nu ar trebui atinse în locurile lor intime.

"Majoritatea refugiaţilor nu au nicio idee în legătură cu modul de abordare a tinerelor de sex opus în această ţară”, a declarat terapeutul în probleme sexuale Christian Zech, care lucrează cu centrul Pro-Familia, specializat în sexualitate, parteneriat şi planificare familială.

În următorii cinci ani, guvernul german va permite ca un număr suplimentar de refugiaţi să pătrundă pe teritoriul ţării. Ei vor beneficia de servicii sociale, găzduire şi pregătire. SUA va primi de asemenea 100.000 de refugiaţi până în 2017.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe