Noua putere a început să-şi plaseze oamenii în conducerea Transelectrica

Sebastian Burduja
Sebastian Burduja (Eugen Horoiu/Epoch Times)

La doar două zile după ce a devenit acţionar majoritar al Transelectrica, Secretariatul General al Guvernului a început operaţiunea de numire a unor membri PNL sau persoane apropiate partidului pe funcţii de conducere ale companiei. Mai exact, SGG propune noi persoane pentru posturile de membri ai Consiliului de Supraveghere, relatează hotnews.ro.

Secretarul General al Guvernului, Antonel Tănase, a trimis către Transelectrica o listă cu şapte persoane, printre care şi membri PNL de la aproape toate filialele PNL Bucureşti, pe care le propune în funcţiile de membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere, în condiţiile în care mandatele actuale expiră pe 29 noiembrie.

În acest sens a trimis încă din 8 noiembrie o adresă către Transelectrica, solicitând completarea ordinii de zi a următoarei AGA, convocată pentru 26/27 noiembrie. Solicitarea a fost făcută la doar două zile după ce SGG a devenit acţionar.

Una dintre propuneri este Sebastian Burduja, şeful PNL Sector 1. Printre propuneri se află şi o persoană incompatibilă cu această funcţie, dacă nu va fi schimbată din cea pe care o deţine în acest moment.

Reamintim că în urma reorganizării Guvernului, Transelectrica şi Transgaz au fost transferate de la Ministerul Economiei la SGG.

Articolul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne