O altă zi, un alt asalt sexual / Refugiaţi arestaţi în Germania pentru atacarea sexuală a două fete

Doi refugiaţi din Germania au fost arestaţi pentru atacarea sexuală a două tinere la o piscină publică în weekendul trecut. În ultimele câteva luni au fost raportate mai multe atacuri similare comise de refugiaţi bărbaţi.
Refugiaţi călătoresc dinspre Turcia spre insula elenă Kos.
Refugiaţi călătoresc dinspre Turcia spre insula elenă Kos. (Captură Foto)

Atacatori sunt de origine afgană, cu vârste de 14 şi, respectiv, 34 de ani. Conform Daily Mail, cei doi au abuzat sexual o fată de 14 ani şi o tânără de 18 ani în apropierea unui topogan cu apă într-o piscină publică din Norderstedt. Angajaţii piscinei i-au reţinut pe cei doi până la sosirea poliţiei, care i-au arestat pentru atac sexual.

Au existat sute de atacuri sexuale comise în Ajunul Anului Nou la gara centrală din Koln. Incidentele au declanşat un val de proteste din partea rezidenţilor germani care doresc ca Angela Merkel şi partidul ei să nu mai accepte refugiaţi. Peste 1 milion de solicitanţi de azil au fost primiţi de Germania în 2015.

În iunie 2014, şapte migranţi tineri au atacat 5 fete cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani la aceeaşi piscină din Norderstedt.

La începutul acestui an, oraşul german Bornheim a interzis refugiaţilor să pătrundă în piscinele publice, după raportarea câtorva cazuri de atacuri sexuale.

În Austria, a avut loc violarea brutală a unui băiat într-un separeu al unei piscine. Atacatorul, un refugiat irakian, aşteaptă procesul.

Valul de critici împotriva lui Merkel nu vine doar din partea germanilor, ci şi din alte ţări europene, care se luptă cu violenţele şi infracţiunile comise de refugiaţi. Câteva naţiuni învinuiesc Grecia pentru că nu desfăşoară suficiente controale la frontiera maritimă. Totuşi, grecii au insistat că au cerut ajutorul UE, dar că nu l-au primit.

În acelaşi timp, liderii din Finlanda au declarat că migraţia în masă este o ameninţare pentru valorile europene.

Migranţii dintr-o tabără din oraşul francez Calais au incendiat luni mai multe adăposturi improvizate şi au aruncat cu pietre în poliţiştii care au încercat să îi evacueze.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe