O femeie misterioasă câştigă un teren uriaş în sectorul 2

240.000 de metri pătraţi de teren pe care se află o universitate şi o benzinărie ar putea trece din proprietatea municipalităţii în cea a unei persoane fizice.
Răsărit de soare în parc
Răsărit de soare în parc (PrieteniiParculuiIIOR - Facebook)

O femeie a câştigat în instanţă nu mai puţin de 240.000 de metri pătraţi în sectorul 2, în urma unui proces cu Primăria Capitalei, relatează stirileprotv.ro.

Pe terenul de două ori şi jumătate mai mare ca Arena Naţională se află un parc, o benzinărie, o universitate şi o bază sportivă, cu tot cu stadion. Autorităţile au anunţat că vor face recurs.

Cele aproape 24 de hectare din zona Fundeni, evaluate la 600 de milioane de euro, au fost câştigate în primă instanţă de MIHAESCU ILEANA CLARA CONSTANTA. Reprezentanţii sectorului 2 susţin că nu erau la curent cu povestea şi vor să salveze măcar baza sportivă.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne