O nouă mutare a puterii: Tânăr liberal de 27 de ani, numit director la Apele Române Maramureş

De la st la dreapta: Ludovic Orban, Andrei Enache şi Ionel Bogdan, preşedintele PNL Maramureş
De la st la dreapta: Ludovic Orban, Andrei Enache şi Ionel Bogdan, preşedintele PNL Maramureş (Facebook)

Andrei Enache, vicepreşedintele PNL Maramureş, a fost numit la sfârşitul săptămânii trecute în funcţia de director al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) din acest judeţ, potrivit Adevărul.ro.

Enache, 27 de ani, de profesie topograf, a lucrat în urmă cu aproximativ doi ani la SGA Maramureş, unde mama sa lucrează de 26 ani ca inspector iar unchiul său ca inginer.

În timpul campaniei prezidenţiale, Enache s-a implicat activ în distribuirea de flyere electorale şi chiar s-a pozat alături de preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Orban în timpul vizitelor acestora la Baia Mare.

“Contractul colectiv de muncă prevede ca persoana care ocupă o funcţie de conducere să aibă opt ani experienţă. El are doar doi. Poate de aceea l-au numit doar pentru o perioadă de trei luni. Cert este că la negocieri li s-a atras atenţia liberalilor că acest tânăr Enache nu are experienţă, dar ei au spus că nu îi interesează şi că tot ce are sânge PSD trebuie schimbat”, susţin surse neoficiale, citate de Adevărul.

Mai multe detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne