"O Propagandă mizerabilă, se ascund problemele cu minciuni ordinare" - Ponta, reacţie după ultima "reuşită" a premierului

"Dezastru în relaţia cu Uniunea Europeană + incapacitate Administrativă + Propagandă comunistă = Guvernul Dragnea Dăncilă!", a transmis fostul prim-ministru Victor Ponta, care propune schimbarea Executivului.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacţionat, pe pagina sa de Facebook, după ce premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

"Ca să facem haz de necaz putem spune: norocul României că nu a mai ajuns Doamna Dăncilă la întâlnirea cu Preşedintele Juncker - dacă ajungea şi începea cu gogoşile alea cu “lovitura de stat” , “criminalii de la Athene Palace” şi “Statul Paralel” ne scoteau de tot din UE!", a declarat Ponta.

Pe de altă parte, fostul premier a precizat că, dacă este să tratăm însă lucrurile serios aşa cum şi trebuie, aici avem trei elemente:

1. O problemă politică serioasă la cel mai înalt nivel între Comisia Europeană şi Guvernul României

2. O incapacitate de funcţionare normală a instituţiei Prim Ministrului

3. O Propagandă mizerabilă prin care ascundem cele două probleme de mai sus cu nişte minciuni ordinare

În acelaşi timp, liderul Pro România a punctat că:

1. Preşedintele Comisiei Europene a venit în România şi NU a pus în program nicio vizită la Guvern (fapt fără precedent ) / Doamna Dăncilă a fost învăţată să meargă la aeroport să îl aştepte pe Dl Juncker (ceea ce nu se practică în protocol) şi să facă o poză cu Domnia Sa - însă a ratat şi poza!

2. aceste gafe de protocol sunt de aşteptat când te iei după mintea lui Dragnea : îţi iei consilieri impuşi de el special ca să te saboteze şi renunţi la SPP / am fost 4 ani Premier şi nu s-a întâmplat niciodată ca un înalt oficial ca Dl Juncker să vină în România şi să nu vină la sediul Guvernului - plus că nu am întârziat niciodată la o întâlnire oficială deoarece consilierii şi aghiotantul de la SPP nu m-ar fi lăsat! Dar atunci România încă mai avea Premier .... azi.

3. În loc să recunoască problema cinstit şi să spună adevărul siniştrii propagandişti de la Guvern au transmis la oamenii lor din presă minciuna că SPP nu l-a lăsat pe Juncker / asta este de gaga - şi la grădiniţă ar râde copiii de aşa o explicaţie / SPP ascultă de deciziile lui Juncker nu invers / această scuză penibilă nu face decât să fie şi mai jenantă situaţia.

"Dezastru în relaţia cu Uniunea Europeană + incapacitate Administrativă + Propaganda comunistă = Guvernul Dragnea Dăncilă!!! Soluţia - schimbarea! Cât mai repede! Asta va susţine ProRomania", a conchis Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne