Olguţa Vasilescu o dă pe conspiraţii: Liderii PNL ştiu cine urmează să fie arestat de DNA

Olguţa Vasilescu
Olguţa Vasilescu

Şefa PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a acuzat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că liberalii ştiu cine urmează să intre în colimatorul DNA, reacţie ce vine în contextul în care procurorii au descins la sediul PSD Arad şi locuinţele a trei parlamentari social-democraţi.

“Aha! Deci liderii PNL ştiu agenda DNA şi cine urmează să fie arestat! Musai PSD-ist!”, a scris Olguţa Vasilescu pe pagina sa de socializare.

Mesajul şefei PSD vine ca o reacţie la remarcile făcute, luni seara, la postul B1 TV, de liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, pe tema descinderilor de la Arad.

“O să vedeţi că o să mai apară astfel de cazuri, pentru că băieţii aceştia, timp de trei ani de zile, au furat în linişte şi pace, pentru că au rezolvat-o pe Kovesi, prin mişcarea lui Liviu Dragnea. Au măcelărit Codurile de procedură penală, Codul penal, au modificat tot în favoarea lor şi s-a generat o anumită linişte. Îi vedeai că au o linişte. Din nişte oameni, care au venit în 2016 oarecum speriaţi, atenţi la ceea ce se întâmplă, după un an de zile Dragnea le-a oferi acea linişte de care ei aveau nevoie pentru ca să fure”, a precizat Florin Roman.

Reamintim că anchetatorii au descins, luni dimineaţa, la sediul PSD Arad, la locuinţele a trei parlamentari de Arad şi Caraş-Severin, precum şi la sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, dar şi în casele altor suspecţi.

Cei trei parlamentari vizaţi de ancheta DNA sunt Florin Tripa şi Dorel Căprar, deputaţi PSD de Arad, precum şi senatorul PSD de Caraş Severin Ioan Chisăliţă.

Dosarul are legătură cu şpăgile care se dădeau la DRDP Timişoara pentru măsluirea greutăţii camioanelor de marfă care treceau în Ungaria.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne