Om de afaceri si pasionat de tango, vrajit de Shen Yun

Dl. Garcia vorbind despre Shen Yun
Dl. Garcia vorbind despre Shen Yun (The Epoch Times)

Debutul Shen Yun in America de Sud a lasat publicul de la Belgrano Auditorium din Buenos Aires vrajit.

Sala a fost plina, si la inchiderea cortinei de la sfarsitul primei parti, o multime de oameni erau atit de impresionati incit plingeau.

Om de afaceri si pasionat de tango, domnul García, a spus ca a cumparat biletele de la casa de bilete "aproape din intamplare". El nu a fost singura exceptie.

"Intr-adevar spectaculos", a spus domnul Garcia. "Eu nu pot spune ca a lipsit ceva; dimpotriva Obiceiurile, coregrafia, sincronizarea, cu adevarat excelente."

"Este cu adevarat un lucru asa de frumos... Pot spune ca acest lucru este de prima, prima, prima clasa, cu adevarat."

Dl García a participat la spectacole de top in Paris, dar a spus ca nu are cuvinte pentru a exprima ceea ce a vazut in Shen Yun.

"Complet vrajit", a spus el reporterului cu ochii larg deschisi si cu o notabila emotie pentru schimbul de experienta.

"Sunt pasionat de tango si nu am mai vazut multe asemenea spectacole, aproape nici unul, dar sunt cu adevarat vrajit. Foarte, foarte, foarte, bun. Eu chiar nu m-am asteptat la acest lucru; adica am avut o idee de ceea ce ar putea fi, dar nu m-am asteptat la un spectacol atit de excelent. Chiar sunt, [la fel ca] cei doi colegi si prieteni, foarte emotionat... de fapt suntem in extaz. Foarte, foarte, foarte, foarte bun."

Dansul "Primirea primaverii" l-a surprins in mod deosebit pe dl García. Dansul cu evantaie al dansatoarelor arata caldura primaverii ca o binecuvantare dupa frigul iernii. Pasii iuti, miscarile ondulate si exploziile uimitoare de culoare, au sta la baza acestui dans - spiritul sau exuberant si marcarea sezonului, personifica traditia populara a dansului din China.

"Obiceiurile, evantaiele lor care s-au transformat in umbrele si flori", a spus dl García, adaugand ca si tenorii l-au impresionat.

"Pana in prezent, per total, nu stiu ce altceva ar trebui sa mai faca. Dar, foarte bine. Serios, foarte bine."

Inainte de a reveni la locul lui pentru a doua jumatate, dl García nu a vrut sa piarda ocazia de a-si exprima recunostinta.

"Ce se poate spune este felicitari, nu stiu ce altceva sa spun; eu sunt foarte foarte, foarte de acord, foarte fericit. "

Shen Yun va juca in Buenos Aires, pana duminica, 5 iulie, cu un total de zece spectacole - la care sun asteptati 11000 de spectatori. Spectacolul se va deplasa apoi la Santiago de Chile, pentru trei spectacole la Teatrul Teletón pe 10-12 iulie, dupa care va reveni in Argentina pentru inca trei spectacole la Ofreo Superdome din Cordoba, pe 16 si 18 iulie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură