Omul lui Tăriceanu, reacţie după criticile lui Verhofstadt: A uitat destul de uşor trădările suferite în România

Andrei Gerea
Andrei Gerea (Epoch Times România)

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea a reacţionat marţi seară, la Antena 3, după ce liderul ALDE european, Guy Verhofstadt, a avut o intervenţie tranşantă în Parlamentul European pe tema justiţiei din România.

"Se pare că a uitat destul de uşor trădările pe care le-a suferit în România. Pot să vă spun părerea celor din conducerea ALDE Europa pentru că am participat la anumite discuţii pe temele acestea. Pot să spun că aceşti oameni au înţeles deja de ceva timp problemele cu care ne-am confruntat şi problemele Justiţiei din România, anume faptul că justiţia din România, începând cu mandatul lui Băsescu, a încetat să mai fie o entitate strict obiectivă şi s-a implicat din păcate în politica din ţară. Sunt dezamăgit pentru că se exprimă cu aceleaşi cuvinte şi nu ridică dovezile care ies zi de zi legat de justiţia din România şi anume înregistrări, şantaj şi aşa mai departe. Sunt lucruri extrem de grave de care domnia sa, ca liberal, mă aştept să pomenească", a declarat Gerea.

Reamintim că Guy Verhofstadt le-a transmis atât premierului Viorica Dăncilă, cât şi liderilor coaliţiei de guvernare, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, că statul de drept nu este negociabil.

Liderul european a criticat intenţia coaliţiei la putere de a adopta amnistia şi graţierea, modificările Codurilor Penale, nesocotirea opiniilor Comisiei de la Veneţia şi i-a cerut Vioricăi Dăncilă să fie un premier REAL al României. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne