Oprişan, după ce a fost dat jos de cetăţeni: Am luptat şi am muncit cu toată forţa pentru vrânceni

Marian Oprisan
Marian Oprisan (Epoch Times România)

Baronul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat luni, după înfrângerea în cursa pentru Consiliul Judeţean, unde alegătorii l-au preferat pe candidatul comun al PNL şi USR PLUS, că are sufletul împăcat şi că va continua lupta.

“Dragii mei vrânceni. Vă mulţumesc din suflet, tuturor! Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţă în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârşit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor şi a realizărilor fiecăruia. Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne acelaşi OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele şi îi va ajuta, cu toată puterea”, a afirmat Oprişan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Marian Oprişan a condus Consiliul Judeţean Vrancea aproape două decenii, timp în care a făcut o avere fabuloasă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne