Orban: Guvernul PSD-PNL este o sfidare la adresa românilor cinstiţi, este un Guvern al Trădării

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Facebook / ludovicorban.ro)

Fostul şef al liberalilor Ludovic Orban a atras atenţia, joi, că a votat împotriva Guvernului PSD-PNL-UDMR, pe care l-a catalogat drept un "Guvern al Trădării".

"Am votat împotriva acestui Guvern al Trădării, un guvern realizat prin înşelăciune, un guvern în care două conduceri de partid au luat decizia de a-şi trăda alegătorii. Guvernul PSD-PNL este o sfidare la adresa românilor cinstiţi, a românilor de bună-credinţă, care şi-au pus încrederea şi speranţa la alegerile parlamentare în formaţiuni politice care i-au înşelat şi care astăzi fac cu totul şi cu totul altceva decât ceea ce le-au promis", a declarat Orban.

Fostul şef PNL susţine că a considerat că este onorabil şi demn să nu fie complice la această "monstruoasă coaliţiei", să nu fie "alături de parlamentarii care şi-au arătat astăzi dispreţul faţă de toţi cetăţenii cărora le-au cerut votul pentru a-i reprezenta în Parlament".

"Este o încropeală fără noimă, împotriva oricărei logici politice, este un Guvern care va fi incapabil să facă reforme şi va avea ca unic obiectiv distribuirea resurselor publice în mod discriminatoriu, în favoarea clientelei lacome de partid. Faţă de Guvernul PSD-PNL vom face o Opoziţie dură, în acelaşi timp raţională şi cu soluţii pentru nevoile şi problemele reale din societate!", a conchis Orban.