(P) 2018, un an prosper pentru Clinicile Dr. Leahu

Prosperitatea unui an, în termeni antreprenoriali, nu se măsoară doar în cifra de afaceri acumulată de-a lungul celor 12 luni, ci şi în extinderea ariei de acoperire şi activitate a brandului respectiv.
.
.

Cel puţin aceasta este premisa Clinicilor Dr. Leahu, a căror misiune este aceea de a activa în primul rând în slujba pacientului, astfel încât să faciliteze accesul acestuia la servicii stomatologice cât mai diversificate, rapide şi eficiente, la cel mai bun raport calitate-preţ. Drept urmare, în anul 2018 brandul Dr. Leahu a punctat unul dintre cele mai importante obiective ale sale: extinderea la nivel naţional.

Astfel, în primăvara anului care tocmai s-a încheiat cu succes pentru Dr. Ionuţ Leahu, medic specialist în implantologie dentară şi deţinătorul afacerii care îi poartă numele, a fost inaugurată prima clinică stomatologică a acestui grup din afara Bucureştiului. Este vorba despre Clinica Dr. Leahu Piteşti, situată pe Str. Doagă Nr. 11. Locaţia exclusivistă cuprinde 8 cabinete dotate cu aparatură ultramodernă şi dispune de personal calificat în tratarea oricărei afecţiuni dentare. Cu această ocazie, echipa Dr. Leahu şi-a consolidat încă o dată misiunea: "Din pasiune pentru zâmbet şi grijă pentru sănătatea orală, venim tot mai aproape de pacienţii noştri, punându-le la dispoziţie tratamente personalizate 100%, care să se plieze pe nevoile şi problemele fiecăruia."

.
.

O altă reuşită notabilă înregistrată în anul 2018 de către acest brand autohton constă în prima clinică stomatologică marca Dr. Leahu din vestul ţării, care s-a deschis toamna trecută în Timişoara. Aceasta este cea mai recentă clinică stomatologică a lanţului, continuând direcţia extinderii la nivel naţional. Inaugurarea locaţiei s-a realizat în urma unei investiţii totale de 1.150.000 Euro. Fabuloasa sumă se traduce prin 9 cabinete moderne dotate cu aparatură de ultimă generaţie şi un centru de radiologie, menţinând standardele de înaltă calitate deja existente ale reţelei.

Pe lângă aceste două noi locaţii de top, lanţul Dr. Leahu mai cuprinde: clinica stomatologică Dr. Leahu Victoriei, Bucureşti; clinica stomatologică Dr. Leahu Rin Grand Hotel, Bucureşti; clinica stomatologică Dr. Leahu Caramfil, Bucureşti; clinica stomatologică pentru copii Dr. Leahu Pipera, Bucureşti. Toate locaţiile oferă servicii integrate pentru tratamente complexe efectuate într-un număr minim de şedinţe, alături de o echipă interdisciplinară de medici specialişti care operează aparatură de ultima generaţie. Mai mult decât atât, încă de la începutul anului trecut Clinicile Dr. Leahu au introdus în portofoliul lor de servicii tratamente de estetică facială non-invazivă, extinzându-şi astfel inclusiv aria de activitate.

.
.

Totodată, 2018 a marcat pentru acest brand de succes împlinirea a 7 ani de când a fost înfiinţată prima clinică stomatologică a acestui lanţ, prilej cu care pe data de 9 mai a fost organizată Gala Dr. Leahu – 7 Ani de Excelenţă. La eveniment au fost prezenţi numeroşi jurnalişti, persoane publice şi personalităţi remarcabile din domeniul stomatologiei româneşti. Cu această ocazie, Dr. Ionuţ Leahu a declarat: "Alături de echipa noastră implicată şi dedicată de profesionişti în domeniul medicinei dentare, vom continua să punem pe primul loc sănătatea pacienţilor, oferindu-le acestora cele mai bune servicii. Lucrăm cu tehnologie de ultima oră şi planificăm eficient timpul pacientului petrecut în orice clinică stomatologică marca Dr. Leahu, astfel încât acesta să beneficieze de sănătate reală la preţuri corecte şi o experienţă medicală excepţională."

De asemenea, fondatorul brandului a mai precizat faptul că planul de extindere naţională va continua şi în anul 2019. Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm mult succes şi un an nou cel puţin la fel de prosper ca 2018!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură