(P) Alege modele de tapet unice care pot transforma orice încăpere într-un spaţiu modern şi sofisticat

Dream Prints 1
Dream Prints 1 (PSK)

Tapetul reprezintă o opţiune atractivă şi avantajoasă de a te bucura de un design interior aparte, în orice loc doreşti să fie amenajat. Alegerea unor modele de tapet de lux potrivite poate face o diferenţă semnificativă în atmosfera fiecărei încăperi.

Un tapet de perete personalizabil, imprimat pe un material de înaltă calitate poate transforma cu uşurinţă orice spaţiu într-un mediu deosebit.

Află cum poţi aduce un strop de eleganţă oricărei încăperi cu ajutorul modelelor de tapet premium oferite de Dream Prints. Această companie s-a angajat să ofere clienţilor săi opţiuni atractive şi diversificate de tapet, ce se pot preta oricărui spaţiu interior, fie că este vorba de locuinţa personală, de un spaţiu de birouri sau de un restaurant, bar, hotel etc.

Dream Prints 2
Dream Prints 2 (PSK)

Descoperă colecţiile unui brand românesc ce-ţi oferă oportunitatea de a-ţi stimula imaginaţia şi de a alege modelele de tapet de perete potrivite stilului tău.

Materialele de calitate şi creativitatea artistică definesc colecţiile de tapet de lux marca Dream Prints

Fiecare detaliu al unui model de tapet este atent ales şi creat pentru a oferi o experienţă vizuală de neuitat. De la motivele geometrice până la modele florale şi teme inspirate din natură, design industrial sau pattern-uri inspirate din arta hispanică, vei întâlni o gamă variată de opţiuni pentru a satisface şi cele mai exigente gusturi.

Calitatea este cuvântul de ordine la Dream Prints, iar fiecare model de tapet din colecţie este o operă de artă în sine, creat de către o echipă internaţională de designeri şi ilustratori. Ai posibilitatea de a comanda modele de tapet de lux personalizabile, în care imaginaţia şi experienţa designerilor se îmbină cu precizia echipamentelor de printare de ultimă generaţie.

Dream Prints 3
Dream Prints 3 (PSK)

Rezultatul? Te bucuri de un model de tapet care-ţi depăşeşte aşteptările, realizat din materiale de înaltă calitate, pe un suport la alegere, care rezistă în timp şi îşi menţine un aspect impecabil. Materialele provin de la furnizori cu tradiţie din Singapore, Statele Unite, Australia şi Europa de Vest, iar cernelurile utilizate in procesul de imprimare sunt ecologice şi sigure.

Bucură-te de modele de tapet premium ce pot fi amenajate în orice spaţiu interior!

Descoperă colecţii de modele tapet perete ce acoperă o gamă variată de stiluri şi teme. Astfel, poţi găsi tapetul perfect pentru fiecare cameră din locuinţa ta. Pe site-ul companiei descoperi numeroase colecţii tematice pentru o gamă variată de amenajări:

l Tapet living sau dormitor

l Tapet pentru camera copilului

l Tapet bucătărie

l Tapet baie rezistent la apă

Indiferent dacă doreşti să creezi o atmosferă relaxantă în propriul dormitor, să adaugi un plus de eleganţă în living, să îţi transformi biroul într-un spaţiu inspirat sau le oferi copiilor un spaţiu numai al lor, colecţiile oferite de Dream Prints îţi vor depăşi toate aşteptările. Procesul de comandă este unul simplu şi eficient.

Nu trebuie decât să alegi tapetul pe care-l doreşti, textura care îţi surâde, să realizezi măsurătorile necesare pentru pereţi şi apoi să soliciţi o ofertă pe site-ul companiei. După ce versiunea finală a design-ului este gata, o poţi confirma, iar produsul va fi expediat oriunde doreşti în maxim 14 zile.

Dream Prints 4
Dream Prints 4 (PSK)

Dream Prints aduce luxul în locuinţa ta prin colecţia sa excepţională de tapete premium. Cu opţiuni pentru toate gusturile şi un angajament ferm pentru calitate, modelele de tapet oferite de brandul românesc sunt alegerea ideală pentru cei ce apreciază estetica rafinată şi calitatea la superlativ.

Transformă-ţi astfel spaţiul interior în propriul tău sanctuar de eleganţă şi rafinament!