(P) Alegerea pantofilor de mireasă. TOP 5 sfaturi pentru a alege perechea de încălţăminte potrivită

Alegerea pantofilor de mireasă, TOP 5 sfaturi pentru a alege perechea de încălţăminte potrivită
Alegerea pantofilor de mireasă, TOP 5 sfaturi pentru a alege perechea de încălţăminte potrivită (Pexels.com via Seocupcake.com)

Ceremonia de căsătorie reprezintă un eveniment marcant în viaţa fiecărui cuplu şi ambii îl planifică cu minuţiozitate până la cel mai mic detaliu. Alegerea ţinutei, locaţiei, invitaţilor şi alte aspecte sunt importante în începerea căutărilor. Dincolo de aceste detalii, viitoarea mireasă mereu va fi emoţionată în căutarea rochiei ideale şi a pantofilor confortabili care să reziste pe parcursul întregului eveniment.

Vezi 5 sfaturi pe care să le urmezi în alegerea pantofilor de mireasă:

1. Optează pentru pantofi cu platou în faţa

Dacă preferi încălţămintea cu toc înalt, este recomandat să optezi pentru un platou pe talpa din faţă a pantofilor. Chiar dacă platoul ar avea o lăţime de până la un centimetru, te va ajuta să păşeşti mai sigur, fără a simţi fiecare piatră sub picioare. Astfel, vei fi liniştită la sesiunile foto şi vei putea merge liber pe orice tip de carosabil până a ajunge la locaţia propriu-zisă a evenimentului.

2. Alege mărimea tocului în funcţie de ce ai purtat până acum

Cu siguranţă va fi o zi specială când vei îmbrăca rochia de mireasă, iar confortul tău depinde de alegerile pe care le faci. Când alegi o pereche de pantofi de damă eleganţi de la Kalapod.net, este extrem de important să fie comozi pentru piciorul tău şi să fii obişnuită cu mărimea tocului. Adică, dacă nu ai purtat până acum tocuri înalte, în ziua nunţii va fi cu mult mai greu să te obişnuieşti cu ei, să pozezi şi să dansezi întreaga seară. Prin urmare, oferă prioritate pantofilor comozi, care pot arăta la fel de elegant şi îţi vor scoate în evidenţă ţinuta.

3. Interiorul pantofilor trebuie să fie din piele naturală sau ecologică

Dacă exteriorul pantofilor îl poţi alege după bunul plac, interiorul acestora trebuie să fie dintr-un material natural, cum ar pielea naturală sau ecologică. Acest tip de interior este mai confortabil şi va prelua cu uşurinţă forma piciorului tău. De asemenea, pielea picioarelor tale nu va transpira şi te vei simţi comod pe durata întregului eveniment.

4. Asigură-te cu o pereche de balerini de rezervă

Un plan de rezervă întotdeauna te scuteşte de grijile suplimentare şi pentru ziua nunţii, acesta e mai mult decât binevenit. Poţi alege cei mai buni pantofi, confortabili şi eleganţi pentru ziua nunţii, însă pot fi situaţii neprevăzute, să te deranjeze unde nu te aşteptai sau să se inflameze piciorul. Pentru a evita aceste cazuri, pregăteşte o pereche de balerini de rezervă, pe care le vei avea în eventualitatea acestor situaţii.

5. Poartă pantofii prin casă

Deşi îţi doreşti să ai toate piesele ţinutei de mireasă în stare nouă, să ştii că purtarea pantofilor de mireasă prin casă ar putea deveni mai prioritară, pentru a obişnui piciorul cu noua încălţăminte. Astfel, te asiguri că poţi merge confortabil şi încrezut cu pantofii aleşi.

Aşadar, confortul emoţional şi fizic al fiecărei mirese primează în faţa celorlalte detalii din procesul de pregătire al nunţii, întrucât cea mai mare atenţie va fi îndreptată asupra ei. Alegerea perechii de pantofi potrivite va contribui considerabil la starea de confort a femeii pe parcursul întregii ceremonii.