(P) Amazon lansează tableta de buget Fire 7 pentru activităţi de bază


Tableta Amazon Fire 7.
Tableta Amazon Fire 7. (Libra WebCorp)

Deşi nu rulează la fel de rapid ca iPad, are un ecran învechit cu rezoluţie redusă şi nu arată foarte modern, Amazon Fire 7 este probabil cea mai bună tabletă pe care o puteţi cumpăra cu numai 60 de dolari. Compania a avut nevoie de trei ani pentru a-şi actualiza produsul, făcându-l un pic mai scump decât predecesorul său, dar în acelaşi timp mai productiv. Cu o autonomie mai mare a bateriei, o memorie RAM mai mare, un procesor mai avansat şi USB-C, noua tabletă a fost în sfârşit pusă în vânzare. Cu toate acestea, sunt aceste îmbunătăţiri suficiente pentru a face din tabletă o ofertă de nerefuzat?

Fire 7 este un compromis, mai ales dacă aveţi nevoie de o imagine de bună calitate. La preţul de 60 de dolari, primiţi un dispozitiv cu un ecran cu pixelii mai mari şi un hardware decent, care poate face faţă majorităţii sarcinilor de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet sau vizionarea de videoclipuri. Dar cu toate acestea este mai lentă în comparaţie cu tabletele Apple, iar diferenţa de preţ nu este o surpriză. Cu toate acestea, ar putea fi o soluţie bună pentru consumatorii de conţinut şi pentru cei care doresc să joace jocuri simple, cum ar fi cele disponibile pe site-urile de cazino. Şi din moment ce jocurile de cazino pe mobil au o tendinţă în creştere, utilizatorii Fire 7 au ocazia să obţină un casino fără depunere bonus şi să joace fără riscuri.

La fel ca şi alte tablete Amazon, Fire 7 vine într-o carcasă din plastic cu colţuri teşite, ceea ce o face uşor de ţinut cu o singură mână. În comparaţie cu predecesorul său lansat în 2019, este, de asemenea, puţin mai uşoară şi mai compactă. Un dezavantaj major al noii tablete este ecranul cu o rezoluţie de 1024 x 600, care nu sună prea bine în 2022. Este puţin probabil ca o tabletă cu un preţ de 60 de dolari să aibă un ecran de înaltă calitate, dar cei mai mulţi oameni vor achiziţiona Fire 7 pentru divertisment şi este posibil să aibă o experienţă dezamăgitoare. Ecranul opac şi care se acoperă rapid cu amprente, al lui Fire 7 este principalul dezavantaj al acesteia.

Vorbind de avantaje, Fire 7 rulează Fire OS 8, o versiune adaptată a Android 11. Acesta conţine o mufă audio de 3,5 mm şi suportă transferul de date fără fir prin Bluetooth, având una dintre cele mai recente versiuni. Un alt avantaj este portul USB-C de mare viteză. În plus, dezvoltatorii au adăugat o baterie care are o capacitate mai mare şi au lucrat la optimizarea consumului de energie. Având un procesor de 2,0 GHz şi 2 GB de RAM. Fire 7 este încă lentă, dar este mai productivă decât varianta anterioară. Nu este o opţiune rea pentru citit cărţi electronice, pentru ascultat muzică şi chiar pentru jocuri online, Fire 7 poate fi partenerul dumneavoastră indispensabil în timpul călătoriilor sau atunci când sunteţi blocat în trafic în drum spre serviciu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură