(P) Cadouri inspirate de Crăciun, pe FineStore.ro. Ce să dăruieşti pasionaţilor de băuturi fine

Aşa cum unora le plac sportul, filmele sau cărţile, alţii sunt colecţionari şi consumatori de băuturi alcoolice. Nu trebuie să fii un băutor înrăit ca să apreciezi o licoare fină, cu buchet deosebit.
Cadouri de Craciun
Cadouri de Craciun (Epoch Times România)

Unii preferă vinurile, alţii apreciază un whisky de calitate, unii preferă un coniac sofisticat sau un gin savuros, care oferă de obicei aromă şi complexitate cocktailurilor. Iar pentru cunoscătorii şi amatorii de băuturi, un cadou potrivit poate fi un set de pahare speciale.

De ce contează paharul în care se servesc băuturile

Fiecare băutură are un pahar dedicat. Motivul nu este un moft sau un snobism, ci acela că orice băutură are calităţi aromatice proprii, iar paharul le poate pune în evidenţă sau le poate estompa.

Concret, paharul completează experienţa degustării şi complimentează proprietăţile băuturii.

Spre exemplu, un cocktail perfect îşi poate pierde din aromă şi savoare dacă nu este servit din paharul potrivit, iar acesta are gura prea largă. Şampania îşi păstrează efervescenţa şi aroma doar dacă este servită în pahare înalte şi cu diametru mic, răcite în prealabil, care permit un contact redus cu aerul.

Nici servirea vinului, a ginului, a coniacului sau a whisky-ului din pahare speciale nu ţine doar de etichetă, ci de felul în care paharul potrivit pune în valoare calităţile şi aromele unei băuturi.

Cadouri potrivite pentru cei care apreciază o băutură bună

Uneori să faci cadou o sticlă de băutură poate fi prea puţin, însă cu siguranţă nu vei da greş dacă aceasta este însoţită de un set de pahare speciale. Pe FineStore.ro nu găseşti doar mii de băuturi gata să fie dăruite de Crăciun, ci şi seturi de băuturi cu pahare deosebite.

Pentru amatorii de gin, puteţi alege un set G'Vine Floration cu 4 pahare din care se vor putea servi cocktailuri delicioase. Alternativa franţuzească, neobişnuită şi neconvenţională, a clasicului London Dry Gin, G'Vine Floration este distilat din struguri Ugni Blanc şi îmbogăţit cu un amestec din 10 plante, inclusiv flori proaspete de viţă-de-vie, totul pentru o complexitate aromatică ce va fi o bucurie pentru simţuri.

Cei care apreciază o vodka bună vor fi cu siguranţă încântaţi de un pachet Belvedere cu 6 pahare shot; cu note delicate de vanilie şi flori, cu un gust dulce-condimentat şi un finish lung, uşor migdalat, această vodka super premium poloneză îşi face simţită esenţa şi caracterul atunci când este consumată din păhărelele shot dedicate.

De Crăciun poţi face un cadou ce va fi desfăcut abia de Revelion: un pachet Moet&Chandon Brut cu 6 pahare ce vor pune în evidenţă profilul aromatic şi seducător al şampaniei.

Pentru o persoană care apreciază tradiţiile româneşti, un set Bran pahare tradiţionale va fi un cadou extraordinar, mai ales că acestea vin şi cu conţinut de pălincă de prune şi rachiu de prune, ambalate într-o casetă de colecţie cu design rustic.

Ajută-l pe Moş Crăciun cu o comandă online

Dacă te-ai hotărât deja asupra produselor pe care vrei să le comanzi, tot ce mai ai de făcut este să le adaugi în coş şi să finalizezi comanda! Livrarea este gratuită pentru cumpărăturile a căror valoare depăşeşte 199 de lei, iar acestea vor ajunge la destinaţie în cel mult două zile lucrătoare. Dacă vrei să trimiţi darurile direct la destinatari, poţi lua legătura pe e-mail cu cei de la FineStore.ro, pentru a stabili livrarea coşurilor cadou la adrese multiple.

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice a adunat laolaltă branduri precum Mozart, Moet, Vertigo sau Dictador, printre multe altele, pentru toate gusturile şi toate bugetele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură