(P) Ce model de geantă să alegi pentru toamnă? Consultaţi 5 sfaturi pentru femei

Ce model de geantă să alegi pentru toamnă
Ce model de geantă să alegi pentru toamnă

Majoritatea femeilor nu îşi pot imagina că pleacă de acasă fără a-şi lua geanta sau rucsacul preferat, iar designerii arată ce modele se vor găsi cel mai des în inimile şi garderoba femeilor. De aceea, în continuare vei descoperi câteva sfaturi şi inspiraţii pe care le poţi folosi în această toamnă. Ce geantă să alegi?

Ce geantă de damă va domni suprem în acest sezon?

Acest sezon va arăta că genţile de mână pentru femei sunt diverse. Modele oversize, pe lanţ, strălucitoare pentru seară sau pentru călătorii. Va fi interesant, aşa că fiecare femeie va găsi ceva pentru ea însăşi. Nu contează dacă preferi versiunea XL a genţii shopper sau un model în miniatură care va avea în primul rând o funcţie estetică.

Poţi să te joci cu moda şi să alegi o geantă damă care se potriveşte cu propriile preferinţe şi stilul tău. Verifică cele mai la modă genţi pentru această toamnă şi bucură-te de design-urile lor sofisticate.

Geantă damă – 5 modele pentru această toamnă

  • Geanta shopper în varianta XL - funcţionalitate şi uşurinţă în utilizare

Multe femei apreciază caracterul practic al genţilor pe care le folosesc. De aceea revine în acest sezon geanta damă tip shopper, în care poţi pune nu doar portofelul şi cheile, ci şi agenda, laptopul, umbrela sau echipamentul pentru sala de sport. Vei găsi genţi minimaliste fără decoraţiuni inutile sau decupaje sofisticate. În acelaşi timp, genţile de cumpărături XL la modă nu seamănă cu o geantă fără formă în care poţi pune orice vrei. În ciuda dimensiunilor lor, ele sunt perfecte pentru femeile de afaceri ocupate. Culorile genţilor sunt dominate de bleumarin, vişiniu, maro, negru şi verde.

  • Genţi de mână în miniatură - un ornament eficient al stilizărilor de seară

Genţile de mână în miniatură sunt complet opusul modelelor shopper practice. Creatorii de modă au împins limitele a ceea ce înseamnă un mic accesoriu şi mai departe. Cel mult, poţi pune în poşetă ruj, un card de plată sau câteva monede. Asta e tot, pentru că mărimea şi estetica lor arată mai mult ca un pandantiv decât ca un accesoriu separat. Esenţa genţilor de mână în miniatură nu este caracterul practic, ci aspectul lor intrigant. Este un accesoriu la modă conceput pentru a străluci şi a atrage atenţia. Este creată în primul rând pentru stilizări exclusive, de seară, în care nu trebuie să te gândeşti la utilitatea ţinutei.

Geantă damă pentru toamnă
Geantă damă pentru toamnă

  • Rucsacurile au revenit în mare măsură!

În urmă cu câteva sezoane, doamnele au aflat că un rucsac este mult mai mult decât o geantă pe care o poţi purta atunci când mergi la şcoală său într-o excursie la munte. De aceea, în acest sezon va fi alegerea multor femei. În primul rând, caută un model elegant care îmbină practicitatea cu estetica. Este simplu şi minimalist. Rucsacul devine un plus valoros pentru garderoba ta şi sporeşte estetica întregii ţinute. Îl poţi purta la serviciu, pentru că multe modele arată grozav împreună cu stilizări şi încălţăminte damă smart casual. De asemenea, nu renunţa la ele atunci când creezi un stil urban. Este un accesoriu valoros, util pe care ar trebui să-l ai mereu cu tine.

  • Geantă damă strălucitoare pentru uz zilnic şi pentru seară

Dacă doreşti să adaugi stil, asigură-te că acorzi atenţie modelelor strălucitoare. Genţile sclipitoare şi futuriste au câştigat podiumurile şi inimile multor femei. Este o modalitate simplă de a-ţi face ţinuta să arate sofisticată. Cele mai la modă în acest sezon sunt nuanţele de argintiu, care se armonizează perfect cu stilizările elegante.

  • Genţi de mână cu lanţ - un must have al sezonului!

Cel mai la modă model de geantă damă din acest sezon este şi modelul de geantă mai mare suspendată pe un lanţ gros. Rolul lui nu este doar acela de a pune un accesoriu pe umăr, ci mai presus de toate este partea sa estetică. Lanţurile monocolore sau multicolore atrag imediat atenţia şi adaugă o notă de extravaganţă întregului stil. Sunt genţi grozave pentru toamna anului 2022, când cauţi ceva extraordinar care să-ţi însufleţească întreaga ţinută. Vei fi încântată, cu siguranţă, de acest model!