(P) Ce pantofi damă din piele sunt în trend anul acesta? Modelele cu care vei face furori în 2021!

Dacă îţi place să fii la curent cu ultimele tendinţe din modă, atunci trebuie să ştii ce pantofi de damă din piele se poartă anul acesta. Cu siguranţă îţi doreşti să faci furori, iar modelele noi te pot ajuta să creezi ţinute de impact.
pantofi dama
pantofi dama (Epoch Times România)

Descoperă, în rândurile următoare, trendurile în materie de pantofi dama piele

1. Pantofii cu toc mic

În 2021, se poartă încălţările cu tocuri de dimensiuni mici, fie că sunt subţiri sau groase. Ele te pot ajuta să obţii un look chic, care va capta toate privirile. În plus, pantofii cu toc mic sunt foarte confortabili, aşa că îi vei putea purta atât la birou, cât şi în timpul ieşirilor în oraş cu prietenii.

pantofi dama
pantofi dama (Epoch Times România)

Totodată, gama de ţinute la care pot fi asortaţi aceşti pantofi este variată, pornind de la rochii şi terminând cu perechile clasice de jeanşi.

2. Pantofi cu şireturi

Atunci când îţi completezi colecţia de pantofi damă piele, nu uita să adaugi şi o pereche cu şireturi, în stil bărbătesc. Acest model este perfect pentru ţinutele office şi poate fi purtat mai ales primăvara şi toamna.

Pe deasupra, pantofii cu şiret sunt şi foarte comozi, astfel că vei putea să-i porţi cu drag la orice ţinută!

3. Pantofi cu baretă prinsă de gleznă

În cazul în care eşti adepta ţinutelor care îţi pun în valoare feminitatea, atunci cu siguranţă îţi vei dori să porţi pantofii care au o baretă pe gleznă. Acest model a fost foarte popular mulţi ani la rând şi revine în trend în anul 2021.

Pantofii cu baretă pot fi asortaţi atât la fuste şi rochii, cât şi la pantaloni, look-ul obţinut fiind casual şi sofisticat!

4. Pantofii cu toc pătrat

Dacă îţi plac tocurile pătrate, anul acesta te vei bucura din plin de ele. Pantofii cu acest tip de toc sunt în vogă şi te pot ajuta să obţii outfit-uri demne de remarcat. În plus, tocurile pătrate sunt foarte confortabile, oferind stabilitate în timpul mersului, fapt care îţi va permite să te bucuri de un look trendy atât la birou, cât şi în timpul liber.

5. Pantofii cu animal print

Acest imprimeu a făcut senzaţie în 2020 şi continuă să rămână în trend. Prin urmare, dacă anul trecut nu ai achiziţionat o pereche de pantofi damă piele cu animal print, încă ai timp să îţi completezi colecţia!

În funcţie de preferinţele tale, poţi opta pentru pantofii de tip casual, cu toc, sau poţi alege o pereche de tip sport, cu talpă joasă.

De unde să achiziţionezi pantofi de damă în trend?

Pentru a face o investiţie bună, alege magazinul online Capricia.ro. Aici vei găsi pantofi damă din piele 100% naturală la cele mai avantajoase preţuri. Articolele de încălţăminte disponibile pe site sunt de înaltă calitate, fiind create de branduri renumite pe plan naţional şi internaţional. Paleta de culori este vastă, iar modelele satisfac chiar şi cele mai pretenţioase gusturi.

Accesează Capricia.ro şi vei putea achiziţiona pantofi premium, fără ca investiţia să reprezinte un efort din punct de vedere financiar. Descoperă colecţia de încălţăminte şi alege perechile cu care vei face furori anul acesta!