(P) Cum să ai grijă de părul tău vara?

Îngrijirea părului.
Îngrijirea părului. (Libra WebCorp)

Soare, plajă şi mare - există multe motive pentru a aştepta sezonul cald. Însă pentru buclele noastre, vara prezintă un anumit pericol. Totuşi ce se întâmplă de fapt cu şuviţele noastre când sunt expuse la lumina UV şi la apa sărată?

Spre deosebire de piele, părul nu se arde la soare. Cu toate acestea, vara suferim de radiaţie solară zilnică. Sub influenţa luminii ultraviolete, stratul lipidic care protejează firele de păr de uscare este deteriorat. De asemenea, există şi un efect negativ asupra keratinei naturale, astfel încât suprafaţa şuviţelor devine aspră şi fragilă.

Daunele verii asupra părului vopsit, la fel, sunt clar vizibile, deoarece sub influenţa soarelui pigmentul produselor colorante se estompează. În acest caz, cel mai bine este să procuraţi şampoane şi balsamuri cu efect de fixare a culorii. Îngrijirea părului de vară, trebuie să fie cuprinzătoare şi profesională, asemenea remedii le puteţi găsi în magazinul online Makeup.

Keratină naturală Pharma Group

Keratina naturală acoperă suprafaţa părului cu un înveliş proteic, ajutând la refacerea structurii firelor şi la menţinerea echilibrului hidric, rezultând o eliminare a deteriorării din interior. Produsul se utilizează ca un agent de fortificare a proprietăţilor şamponului şi balsamului, formând un strat neted de keratină pe suprafaţa părului, produsul apără firele de impactul razelor de soare pe timp de vară. https://makeup.md/categorys/514517/

Nanoplastie pentru păr JustK

Produsul include în compoziţia sa toate elementele necesare unui tratament eficient pentru păr. Formula acţionează asupra structurii părului din interior, oferindu-i strălucire naturală şi întărindu-l. Keratina ce stă la baza produsului apără firele de impactul razelor ultraviolete de vară, iar cele nouă uleiuri esenţiale asigură buclelor nutriţie.

Balsamurile Keratin Smooth 1/2

Duetul perfect pentru îngrijirea de vară a părului. Formulele îmbogăţite cu acid glioxilic, proteine de mătase şi keratină, netezesc şuviţele deteriorate. Produsele regenerează părul şi îi redau putere şi sănătate, făcându-l moale, neted şi uşor de pieptănat.

Şampon cu keratină pentru păr vopsit

Utilizarea şamponului de la brandul italian Echosline garantează îngrijirea profundă de calitate pentru părul deteriorat. Produsul nu doar curăţă profund părul, ci şi deschide cuticulele firelor pentru a pătrunde în straturile profunde ale structurii. Astfel, are loc completarea şuviţelor cu elementele ce lipsesc, iar rezultatul este vizibil imediat după spălare. Părul deteriorat sau vopsit are nevoie de un asemenea tratament.

Mască cu keratină pentru păr vopsit

Pentru a completa efectele şamponului, brandul Echosline a elaborat şi o mască care regenerează părul deteriorat, uscat şi vopsit. În formula unică a măştii este prezent un adaos excelent sub formă de filtru UV, acesta garantează părului o protecţie de la factorii nocivi ai sezonului de vară. Masca moale nu conţine substanţe chimice dure precum sulfaţii, parabenii sau sărurile, astfel, părul nu poate fi afectat de efecte negative secundare.