(P) Cumpără oje semipermanente pentru un efect nu doar semi, ci 100% wow!

Oje semipermanente
Oje semipermanente

Manichiura impecabilă, proaspăt realizată, este unul dintre lucrurile care schimbă rapid aspectul, dar şi starea de spirit a femeilor, iar momentul în care îşi îngrijesc unghiile le oferă ocazia de a se relaxa şi bucura de minute de linişte. De aceea, manichiura este un răsfăţ la care nu ar trebui să renunţi din cauza restricţiilor pandemice, pentru că ţi-l poţi asigura şi acasă, cu materialele şi instrumentele adecvate.

Există o mulţime de oje semipermanente şi lămpi UV care facilitează obţinerea unei manichiuri superbe acasă. Chiar dacă este nevoie de răbdare şi puţină practică, investind în produse de calitate, ai şanse mari să obţii rezultate comparabile cu cele de la un salon cosmetic.

Încearcă şi tu acasă oja semi!

Dacă eşti în căutarea unui produs care să îţi asigure o manichiură de lungă durată, care nu se ciobeşte şi exfoliază după câteva zile, trebuie să încerci ojele semi! Acestea necesită maximum două minute pentru uscare sub lampa UV şi arată impecabil pentru câteva săptămâni.

Oje semipermanente
Oje semipermanente

Şi, dacă ai decis să te ocupi singură de îngrijirea unghiilor, ai nevoie de o trusă de manichiură, de o lampă UV, o bază şi o soluţie de pregătire a unghiilor, oje semipermanente în culori diferite şi finisaje.

Învaţă să aplici corect oja semi

Dacă ai deja toate instrumentele şi materialele necesare, este esenţial să parcurgi corect etapele. Pentru ca manichiura să reziste cât mai mult şi să arate cât mai bine, pregătirea unghiilor este extrem de importantă. Unghiile trebuie să aibă o formă cât mai frumoasă şi uniformă, suprafeţele bine lustruite pentru a asigura o bază cât mai netedă şi cuticulele îngrijite.

Secretul unei manichiuri rezistente constă în aplicarea straturilor subţiri de oje semipermanente şi uscarea timp de două minute sub lampa UV. În acest mod, se controlează intensitatea culorilor şi, totodată, este eliminat riscul creării de supraaglomerări care se exfoliază sau crapă repede. Oja semi se aplică în două sau chiar trei straturi şi se usucă două minute sub lampa UV după fiecare aplicare. La final, nu uita să îţi răsfeţi mâinile cu o cremă hidratantă şi ulei de cuticule.

Respectând etapele şi folosind corect produsele, te vei putea bucura pentru câteva săptămâni de avantajele unei manichiuri cu oje semipermanente!

Este durabilă

Numele este cât se poate de sugestiv pentru aceste produse semipermanente, iar gama este populară pentru faptul că rămâne pe unghii până la patru săptămâni, fără a se exfolia, ciobi sau decolora. Pentru a se păstra cât mai mult timp, însă, este esenţial să fie corect aplicată şi uscată şi să nu sari peste etape. Totodată, pentru a asigura strălucirea unghiilor pentru o perioadă îndelungată, nu ignora stratul de finisaj.

Nu vor fi necesare retuşuri la fiecare 2 zile!

Spre deosebire de oja clasică, cea semi nu necesită retuşuri la fiecare două zile pentru a arăta bine. Cu oje semipermanente, unghiile tale vor străluci impecabil, oja nu se va ciobi sau exfolia şi nu va necesita atenţie pentru mult timp. Acest lucru nu te împiedică, însă, să refaci culoarea sau modelul ori de câte ori doreşti!

În ciuda zvonurilor, oja semi nu este scumpă. În plus, pentru că necesită mai puţine aplicări decât cea clasică, nu va trebui să o cumperi prea des, ceea ce te va ajuta să faci economii sesizabile. În concluzie, dacă vrei să ai unghiile frumoase şi manichiura impecabilă fără prea multe probleme, alege să foloseşti oje semipermanente!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură