(P) Fetele skinny trebuie să aibă aceste rochii de ocazie în garderobă

Pe cât de greu de crezut poate părea, şi fetele skinny întâmpină probleme în a-şi găsi haine perfecte. Dar aşa cum unele trenduri sunt făcute să se adreseze fetelor cu forme voluptoase, există nenumărate variante şi pentru cele cu siluete atletice.
bogas.ro
bogas.ro

Una dintre cele mai mari provocări este achiziţionarea unei rochii de ocazie care să creeze controverse în jurul tău. Pentru a desluşi acest mister, ne-am consultat cu specialiştii Bogas. Aceştia ne-au dezvăluit ce modele sunt perfecte pentru a contura o siluetă demnă de invidiat, precum şi alte trucuri care sigur te vor ajuta data viitoare când vei face shopping. Iată ce rochii de ocazie sunt perfecte pentru tine.

Dacă eşti skinny, ce tipuri de rochii de seară ar trebui să porţi?

Poţi adăuga volum siluetei tale purtând rochii cloş sau cu peplum. Acestea îţi pun talia în evidenţă şi creează impresia că şoldurile tale sunt mai voluminoase. Dacă alegi un model conic, asigură-te că este un material care să te pună în valoare. Spre exemplu, poţi opta pentru paiete sau broderii în relief. Nu în ultimul rând, modelele drepte sau supradimensionate sunt o idee bună pentru tine.

Şi pentru că tot am amintit de materiale, care sunt cele mai potrivite?

Materialele cu structură sunt perfecte pentru a construi o ţinută care să ţi se potrivească în cel mai mic detaliu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să alegi ceva foarte gros. Vorbim despre rochii de ocazie, aşa că nu vrei să arăţi rigidă. Aşa cum am menţionat deja, paietele şi broderiile sunt o alegere inspirată, însă şi materialele vaporoase sunt de pus pe listă.

bogas.ro
bogas.ro

Ce trucuri ar trebui să aplice fetele skinny pentru a-şi remodela vizual silueta?

Aşa cum deja se ştie, negrul este recomandat pentru a subţia vizual o siluetă. În cazul fetelor foarte slabe, este recomandat să se evite ţinutele all black. Chiar dacă aleg să poarte rochii de ocazie negre, ar trebui să adopte o altă strategie de accesorizare. Spre exemplu, iarna pot purta pe umeri o blană albă voluminoasă. Dacă modelul permite, se pot alege accesorii statement şi încălţăminte într-o altă culoare. Se asemenea, dungile orizontale nu dau greş niciodată. Sau cel puţin imprimeurile sau broderiile realizate pe orizontală.

Ce accesorii sunt recomandate?

Curelele ar trebui să reprezinte piesa de rezistenţă pentru fetele slabe. Atât modelele subţiri, cât şi cele mai groase arată foarte bine în combinaţie cu rochii de ocazie vaporoase. Acestea vor oferi volum siluetei, însă cureaua se va asigura că talia este pusă în valoare.

bogas.ro
bogas.ro

Câteva ultime sfaturi de stil pentru fetele skinny

Ţinutele în straturi sunt o modalitate foarte bună prin care să adaugi iluzia de forme voluptoase. Rochiile de ocazie vor arăta întotdeauna bine cu jachete preţioase, indiferent că vorbim despre catifea, paiete sau blană. Dar atenţie, asta nu presupune şi purtarea unor haine cu două numere mai mari.

Bogas ţi-a pregătit pe site o selecţie impresionantă de rochii de ocazie. Descoperă noua colecţie şi adaugă în garderobă modele în care să arăţi impecabil de fiecare dată când ieşi în oraş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură