(P) Heberger şi procesele de management şi construcţii de Real Estate / Building Projects

De aproape 70 de ani, Heberger dezvoltă clădiri de orice tip (de birouri, rezidenţiale, comerciale, industriale).
heberger-constructii.ro
heberger-constructii.ro

Heberger este o companie care de-a lungul timpului a încercat să ofere servicii complete pe toată perioada proiectului de dezvoltare. Specialiştii Heberger s-au implicat în proiect de la prima schiţă, planificare, project management, inginerie, proiectare, construcţie etc. De ce?

Fiindcă Heberger oferă servicii complete care transformă viziunea în realitate. Heberger nu este o companie care se rezumă la construcţia clădirii. Heberger face totul posibil de la A la Z.

Heberger România se implică în managementul diferitelor proiecte de construcţie de la faza de design până în stadiul de livrare a locuinţei la cheie.

Managementul proiectelor de construcţie de la A la Z este cel care diferenţiază această companie pe piaţa românească de construcţii, demonstrând ce înseamnă calitatea germană în adevăratul sens al cuvântului.

Heberger România se implică în fiecare etapă a procesului de management al proiectului. Prin intermediul serviciului de consultanţă încearcă să ofere un input valoros în cursul fazelor de realizare a proiectelor sau de căutare a celei mai potrivite proprietăţi.

Totodată, ca şi dezvoltatori, specialiştii Heberger România explică detaliat investitorului care sunt avantajele şi dezavantajele proiectului planificat. În felul acesta, se încearcă îmbunătăţirea sa şi economisirea de fonduri.

Procedând astfel, aceştia se străduiesc ca proiectul să fie construit într-un mod cât mai optimizat din punct de vedere al timpului şi costurilor.

Scopul lor principal este acela de a îndeplini toate cerinţele clientului prin intermediul unei colaborări strânse pe parcursul tuturor etapelor de dezvoltare a proiectului, dar şi prin menţinerea unor limite restrânse de depăşire a fondurilor în toate fazele proiectului şi terminarea lucrării la timp.

Odată schiţat, planificat şi dezvoltat proiectul, Heberger România trece la partea de inginerie civilă. Este o parte care nu le este deloc străină specialiştilor acestei companii, întrucât aceştia au foarte mulţi ani de experienţă în acest domeniu. Acest lucru le permite să facă faţă multor provocări care apar pe parcursul procesului de management al proiectului.

Se ştie foarte bine că cerinţele în ingineria civilă sunt în continuă creştere. Există cerinţe de tot felul: cerinţe de siguranţă, economice, de mediu, precum şi termene limită strânse. Acestea sunt doar câteva dintre provocările cu care o companie ca Heberger România se confruntă de fiecare dată când se ocupă de proiect, oricât de mic sau de mare ar fi.

Heberger România dispune de o echipă cu ani de experienţă în spate, capabilă să se ocupe de dezvoltarea proiectului fiecărei clădiri.

Programări, estimări, project management, echipamente moderne şi asigurarea calităţii fac parte din fazele muncii acestei echipe care dă în orice clipă dovadă de profesionalism şi devotament.

Fiecare etapă a muncii este caracterizată de performanţă profesională şi economică. Heberger România acoperă toate aspectele de utilitate publică şi ale infrastructurii de sanitizare, precum staţii de epurare, montare ţevi, deshidratare.

Şi asta nu e tot. Heberger România dispune de o echipă de experţi care se ocupă de fiecare sarcină a fiecărui proiect (consultanţă, calcule, design al conceptului şi design general, optimizarea desfăşurării procesului de construcţie).

Heberger Building Construction, care se ocupă de dezvoltarea întregului proiect al clădirii, şi Civil Engineering Division au câteva atuuri care merită menţionate pentru a înţelege de ce Heberger reprezintă soluţia perfectă în procesele de management şi construcţii de Real Estate:

-Construcţii cost-eficiente care îndeplinesc cerinţele de mediu;

-Aderenţă strictă la cost şi timp-limită;

-Servicii de ultimă generaţie;

-Garanţia calităţii;

-Personal supra-calificat;

-Munca în echipă.

Grupul Heberger se extinde continuu de aproape 70 de ani şi, în conformitate cu motto-ul "Creând minţi inteligente", Heberger a investit sistematic în formarea propriilor angajaţi în vederea oferirii unei calităţi germane desăvârşite.

Se spune că în spatele succesului unei companii stă o mintea inteligentă. În cazul Heberger, au fost mai multe. Forţa inovatoare şi buna cooperare au condus la obţinerea succesului într-un domeniu în care concurenţa este acerbă.

De foarte mulţi ani, Heberger nu doar construieşte, ci oferă clienţilor săi un management competent al proprietăţii pentru a asigura valoarea şi conservarea sa. Acest lucru se realizează prin procese transparente, care încep cu inspecţia proprietăţii şi se finalizează cu încheierea contractului.

Din punctul de vedere al companiei... Un sfat bun reprezintă baza. Un client satisfăcut reprezintă rezultatul. De aproape 70 de ani, compania s-a implicat în dezvoltarea clădirilor comerciale, rezidenţiale şi industriale.

Heberger dezvoltă, planifică şi realizează imobile pentru afaceri, dar şi locuinţe, oferind consultanţă la cel mai înalt nivel. Ca dezvoltator de proiect, sprijină clienţii în realizarea viziunilor pe termen lung.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură