(P) InstaPress şi optimizarea unui site off page prin campanii de advertoriale

InstaPress.
InstaPress. (InstaPress)

Ce ştii despre optimizarea off-page prin campanii de advertoriale? Crezi că şi site-ul tău necesită un astfel de proces? Ai aflat despre cât de mult contează să îţi optimizezi conţinutul, dacă vrei să ai parte de succes în online? Pentru a te bucura de rezultate şi mai mari şi generoase, a fost lansată platforma InstaPress, destinată tuturor celor ce doresc să se promoveze prin diferite strategii. Este cert că în momentul de faţă, ca să ai un site şi să poţi să-l prezinţi unei lumi întregi, trebuie să fie optimizat după cele mai bune tactici SEO. Şi pe cât de greu sau dificil ar suna, ia la cunoştinţă că procesul nu este unul complicat. Odată ce apelezi la o platformă prin care să îţi lansezi campania de promovare, ai siguranţa că totul se îndreaptă către calea cea bună. Citeşte mai multe despre acest subiect din cele ce urmează.

Optimizarea off-page a unui site - ce trebuie să ştii?

Când ai în mâinile tale dezvoltarea unui site este necesar să pui la bătaie o tactică de promovare. De ce? Pentru a ajunge la acel public ţintă, oamenii care au nevoie de ceea ce tu oferi prin afacerea ta: produse sau servicii. Doar ei îţi pot oferi rezultate, adică profit, generat de vânzări. Însă, cum poţi ajunge la acest obiectiv? Prin optimizarea off-page!

Cum se poate realiza acest proces SEO pentru site? Destul de simplu şi sigur, dacă ai în vedere să îndeplineşti toate cerinţele. InstaPress te poate ajuta cu unul dintre paşii procesului de optimizare off-page şi anume, campania de link building prin advertoriale. Această strategie se bazează pe „comunicarea” între site-uri diferite, evident, comunicare construită pe linkuri. Diferite articole despre business-ul tău sunt postate pe site-uri de domeniu. Punctul cheie constă în link-urile pe care aceste articole le conţin. Ce se întâmplă de fapt? Oamenii citesc textele, observă link-urile şi le accesează, pentru că ei doresc să ajungă la acea sursă ce le poate rezolva problema, printr-un produs sau serviciu vândut. Astfel este derulată campania de advertoriale. Căci, acele texte ce te promovează şi conţin link-uri cu trimitere către site, nu sunt altceva decât advertoriale.

Prin toată această activitate din mediul virtual are loc optimizarea off-page. Cu siguranţă ai auzit şi de cea on-page, însă, ea ţine exclusiv de „interiorul” site-ului. Se bazează pe cuvinte cheie plasate în locuri strategice în pagini, cuvinte pe care oamenii le caută pe Google. Dacă şi site-ul tău este optimizat corespunzător tehnicilor SEO, printre acele căutări se va afla şi el. Rezultatul? Din nou, audienţa ajunge la tine şi la ceea ce poţi vinde, fie că vorbim despre produse sau servicii de diferite feluri.

Despre InstaPress şi rolul ei în optimizarea off-page a unui site

Aceasta platformă nou lansată este cheia din spatele procesului de optimizare. Ai nevoie de site-uri de pe care să îţi publici advertorialele, iar InstaPress îţi pune la dispoziţie peste 120 de astfel de platforme. Alegi pe cele mai potrivite pentru domeniul afacerii tale şi publici instant atât advertoriale, cât şi articole SEO sau comunicate de presă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi paşii de redactare, să introduci un credit în aplicaţie şi în final, să publici oriunde doreşti. Totul are loc instant, fără aprobare şi timp de aşteptat. Îţi este generat un link şi astfel, campania ta de link building şi optimizare off-page prinde contur.

Normele de redactare sunt:

· Texte în limba română şi fără diacritice.

· Articole de peste 500 cuvinte.

· Prezenţa în articol a 1-2 link-uri externe.

· Imagine reprezentativă adăugată conţinutului.

Concluzie

Citind cele prezentate poţi să îţi dai seama cât de benefică şi importantă este optimizarea off-page a unui site dacă vrei să îl poziţionezi printre cele mai bune locuri pe Google. Nu este deloc un proces greu de realizat, însă, necesită ca toate regulile SEO să fie îndeplinite. Odată ce ai intrat în vizorul motoarelor de căutare şi ţi-au identificat prezenţa în online, ai certitudinea că a ta campanie de advertoriale începe să ofere rezultate, rezultate de care te vei bucura în timp. Construieşte o strategie în tandem cu business-ul tău, aplică tehnicile şi priveşte cum afacerea ta prinde contur şi în mediul virtual.