(P) Nicăieri nu-i ca acasă: 5 gadgeturi pentru casa ta

Micul tău refugiu, paradisul secret, zona de confort… oricum i-ai spune, casa ta trebuie să fie locul în care te întorci oricând cu drag, locul în care poţi să fii tu însuţi şi să îţi reîncarci bateriile după o zi încărcată.

Pentru a putea să îţi numeşti casa „acasă”, trebuie să modifici spaţiul în care locuieşti conform nevoilor tale. În cele ce urmează, îţi recomandăm câteva gadgeturi care vor contribui atât la aspectul casei tale, cât şi la confortul pe care îl vei resimţi de fiecare dată când vei fi acasă.

Totodată, când achiziţionezi gadgeturi, îţi doreşti ca acestea să fie utile, să fie produse de calitate, care să reziste în timp şi nici să nu fie exagerat de scumpe. Toate aceste criterii sunt împlinite în magazinul online GadgetWorld.ro, unde găseşti un raport excelent preţ-calitate la gadgeturi inovative!

1. Cap de robinet cu LED

Trebuie să recunoşti că o casă cu gadgeturi este o casă cool. Partea bună este că poţi să aduci gadgeturi în absolut orice încăpere a casei, inclusiv în cele în care există un robinet: baie, bucătărie sau poate o sursă de apă din grădină.

Acest cap de robinet nu necesită baterie. Pentru a fi montat, nu este nevoie decât să se deschidă sita de la robinet şi să fie înşurubat acest gadget simpatic. Apa de la robinet se va colora instant în culori multiple, în funcţie de temperatură. Modificarea culorii în funcţie de temperatura apei este utilă pentru cei care vor să verifice dacă apa s-a încălzit sau nu.

2. Lampa muzicală cu telecomandă şi proiecţie valuri

De ce să nu apelezi la gadgeturi pentru a îţi face casa mai primitoare în serile în care nu vrei decât să te relaxezi acasă? Din seria gadgeturi cu multiple utilizări, această lampă multifuncţională este una dintre cele mai populare.

Poţi să o conectezi la orice sursă de muzică (telefon, tabletă, laptop) şi să te bucuri de piesele tale preferate în timp ce savurezi spectacolul pe care proiecţia de valuri îl oferă. Valurile oceanice au şapte tipuri diferite de iluminări, tocmai pentru a se potrivi stării tale de spirit.

3. Staţia meteo cu proiecţie ceas

Pentru cei care vor să ştie mereu cum stau lucrurile, s-au inventat aceste gadgeturi inedite. Staţia meteo arată temperatura camerei, data din calendar şi ora! Mai mult, acest gadget poate să proiecteze toate aceste informaţii pe tavan sau pe perete în timpul nopţii.

4. Lampa LED multicoloră pentru toaletă

Adu gadgeturi şi în baie! Această lampă este haioasă, perfectă pentru casa ta, dar şi pentru un cadou funny! Se montează pe vasul toaletei şi, mulţumită senzorului de mişcare, se aprinde doar în momentul în care cineva se apropie de vasul de toaletă. Funcţionează pe bază de baterii AA şi este foarte uşor de montat.

5. Umidificator aromaterapie

Umidificatorul în formă de gărgăriţă împrospătează aerul din orice încăpere într-o manieră foarte simplă şi eficientă. Asigură-te că ai un nivel optim de umiditate în cameră şi adu acest gadget minunat în căminul tău. Este foarte uşor de instalat şi extrem de eficient!