(P) Pe Fashionsales.ro găseşti cele mai noi modele de fuste pentru silueta ta

Cumpărăturile online - mai ales în ceea ce priveşte hainele, accesoriile şi produsele de înfrumuseţare - au devenit metoda preferată de multe dintre femei. Este simplu şi rapid să alegi un model de haină, pe care să o poţi avea în garderobă, în câteva zile, fără să mai fie nevoie să te deplasezi prin mall-uri şi magazine. Economiseşti timp şi de cele mai multe ori şi bani, dacă eşti atentă la perioadele cu reduceri şi promoţii.
fashion
fashion (Epoch Times România)

Însă, există şi un dezavantaj legat de cumpărăturile de haine online – acela că nu poţi proba articolele şi astfel, în unele cazuri, ajungi să primeşti un produs care nu ţi se potriveşte. Pentru a-ţi fi mai simplu să alegi haine pentru silueta ta, pe Fashionsales.ro găseşti sfaturi practice în funcţie de fiecare tip de siluetă, în cazul diferitelor tipuri de haine. Este locul unde îţi poţi face cumpărăturile de haine, în mod inspirat şi inteligent.

Astăzi o să vedem cum îţi poţi alege un model de fuste femei care să se potrivească întocmai cu tipul tău de siluetă.

Fuste femei – siluetă clepsidră

Femeile cu sileuta clepsidră au o talie subţire, umerii şi şoldurile cam de aceiaşi mărime şi un aspect echilibrat al corpului, cu forme pline şi bine definite. În cazul acestora, se potriveşte cam orice model de fustă, dar cel care pune în valoare cel mai bine acest tip de siluetă este fusta creion. Accentuează talia, dacă alegi un model cu talie înaltă şi urmează senzual formele naturale ale corpului. Intră pe Fashionsales.ro şi descoperă zeci de modele de fuste creion ideale de purtat la locul de muncă sau în contexte oficiale.

Fuste femei – silueta măr

Silueta măr se distinge prin umeri laţi, şolduri înguste, talie dreaptă şi picioare subţiri, în partea de jos. O fustă potrivită pentru sileuta măr este fusta cloş, cu talie înaltă. Vei conferi iluzia unui mijloc mai subţire şi mai bine definit şi vei acoperi zona abodmenului, pentru a atrage atenţia asupra picioarelor. Prin aspectul amplu al fustei vei echilibra zona mai lată a umerilor. Verifică perioadic Fashionsales.ro pentru cele mai noi modele de fuste femei.

Fuste femei – silueta pară

În cazul siluetei pară, şoldurile sunt cea mai proeminentă parte a corpului, cu o talie subţire şi umeri înguşti. Se potrivesc fustele în linie dreaptă sau fuste de tip A. Dacă vrei să accentuezi talia alege un model cu talie înaltă. Este bine să eviţi fustele mulate şi scurte, dacă nu vrei să atragi şi mai mult atenţia asupra şoldurilor mai late. De asemenea, sunt de evitat fustele cu volane sau imprimeuri, pentru a nu conferi şi mai multă dimensiune în zona şoldurilor.

Fuste femei – silueta atletică

Silueta atletică să distinge prin linii drepte, de regulă înălţime peste medie şi o figură zveltă. În acest caz, poţi alege cam orice model din categoria de fuste femei, de la cele mini, pentru a-ţi pune în valoare picioarele, la cele cloş cu talie înaltă, pentru a defini mai bine talia şi pentru a adăuga mai mult volum în zona şoldurilor. Vei crea astfel un echilibru şi o alură mai feminină siluetei.

Dacă eşti în căutare de haine potrivite pentru silueta ta, Fashionsales.ro este locul ideal de unde să te inspiri şi să achiziţionezi articolele vestimentare preferate. Fii mereu la curent cu ultimele tendinţe în modă şi accesează cele mai bune reduceri ale momentului.