(P) Respectul pentru somnul de veci, promovat de o firmă profesionistă de pompe funebre

Respect pentru somnul de veci.
Respect pentru somnul de veci. (iAgency)

Există numeroase modalităţi prin care o firmă profesionistă de pompe funebre, cu o experienţă îndelungată şi mii de ceremonii funeste la activ, îşi dovedeşte respectul pentru persoana trecută în nefiinţă şi apropiaţii acesteia: preluarea tuturor sarcinilor birocratice presupuse de organizarea înhumării, sprijinul pentru întocmirea dosarului şi obţinerea ajutorului de deces şi a altor beneficii, precum şi asigurarea că toate produsele funerare respectă cele mai înalte standarde de calitate. În continuare, vom vorbi despre ultima dintre acţiunile enumerate anterior, mai precis despre alegerea potrivită a unui sicriu şi echiparea sa cu toate dotările necesare.

Casa Funerara Bucur este o firmă de servicii funerare din Berceni şi Giurgiului, cu program non-stop şi o ofertă completă, pentru a veni în întâmpinarea tuturor cerinţelor clienţilor, indiferent de opţiunile acestora (spre exemplu, incinerare în loc de înmormântare) şi de cultul religios din care fac parte ei sau cel/cea trecută la viaţă veşnică.

Deşi poate părea un amănunt nesemnificativ, mai ales pentru familia îndurerată, care trece printr-unele dintre cele mai dificile clipe posibile în viaţă, o opţiune pentru un sicriu corespunzător este extrem de importantă, atât din punct de vedere funcţional şi sanitar, cât şi moral.

Până la urmă, sicriul este ultima "casă" a defunctului, cea în care părăseşte această lume, şi trebuie să reflecte atât preferinţele şi statutul persoanei respective din timpul vieţii, cât mai ales respectul, grija, dragostea şi compasiunea rudelor care organizează înmormântarea, alături de firma de pompe funebre din Giurgiului şi Berceni. Oferta Casei Bucur include modele complet echipate, realizate în ţară sau importate, din materiale de înaltă calitate, precum brad, stejar, fag, tei, plop sau zinc (pentru repatrieri/expatrieri). Ele sunt disponibile în culori diverse, precum negru, bej, alb sau mahon.

În ceea ce priveşte formele şi dimensiunile, sicriele puse la dispoziţie de această firmă au între 120 şi 220 de centimetri lungime, pot avea 4, 6 sau 8 colţuri, fiind echipate cu capac simplu, cu dublă deschidere ori frigorific (necesar mai ales pe perioada verii, când temperaturile caniculare ridică unele probleme de ordin igienico-sanitar). La capitolul dotări, intră lenjeria (respetea), capitonajul capacului, perna, orarele, pânza pentru faţă, salteaua absorbantă, crucifixul, mânerele, şuruburile capacului etc.

Alegerea sicriului trebuie să mai ţină cont şi de aspecte precum dimensiunea locului de veci (standard, aceasta este de 200x70 de centimetri), înălţimea şi greutatea defunctului, precum şi modelul dorit (există modele simple - lucioase sau mate, modele florate - frunzuliţe, cercuri, spirale, dar şi ştanţate - spre exemplu, cu Cina cea de taină).

În concluzie, etapa alegerii sicriului nu trebuie să fie trecută cu vederea uşor, chiar dacă sentimentele care vă încearcă în acele momente, în calitate de persoane care au pierdut pe cineva drag, sunt unele de tristeţe profundă, regret sau chiar neputinţă. Faptul că vă implicaţi personal în multe dintre aspectele care ţin de organizarea înmormântării denotă iubirea pentru omul trecut în nefiinţă, iar o firmă serioasă de pompe funebre, aşa cum este Casa Bucur, vă este alături pas cu pas, înţelegându-vă şi sprijinindu-vă în mod corespunzător.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură