(P) Top 5 arome de iarnă pentru femei!

Iarna este despre eşarfe tricotate, mănuşi şi joc cu bulgări de zăpadă în curte. A ce miroase iarna pentru tine? Probabil a vin fiert, ceai, mandarine, un pom de Crăciun şi ciocolată? Iarna miroase a căldura pe care o căutăm în aceste zile geroase.
(Pinterest.com)

Parfumul, ca şi îmbrăcămintea, ar trebui să fie potrivit pentru sezon şi circumstanţe. Pe pielea noastră, parfumurile pot fi dezvăluite în moduri complet diferite, în funcţie de caracteristicile individuale, temperatură şi umiditate. Prin urmare, aromele proaspete iarna miros prea aspru, iar cele calde, la rândul lor, se desfăşoară lin, nota de vârf sună mai mult, iar aroma în sine este percepută ca fiind caldă şi fragedă. Mai jos găsiţi 5 arome care se potrivesc perfect cu atmosfera de Crăciun şi zilele geroase de iarnă.

1. Montale Roses Musk

Un parfum pentru o femeie adevărată, blândă şi senzuală, dorită, dar inaccesibilă. Ea combină numeroase imagini ale unei fete naive şi ale unei doamne nobile. Montal Roses Musk este o combinaţie laconică de doar trei acorduri care joacă frumos şi subtil pe piele.

2. Lancome La Vie Est Belle

Frumuseţe şi putere, pe care trebuie să le poţi folosi, pentru a fi conştientă de puterea ta asupra lumii masculine. Cu această aromă eşti persoana principală a oricărei petreceri. Aroma La Vie Est Belle se deschide cu un amestec fructat de coacăze şi pere. O combinaţie de boabe Tonka şi dulciuri praline joacă în centrul parfumului, iar sfârşit auzim accente delicate de vanilie şi paciuli.

3. Giorgio Armani Code Women

Misterul peisajelor nocturne şi umbrelor la lumina unui foc sunt cuprinse în aroma blândă a lui Giorgio Armani. Compoziţia se deschide cu un tandem de citrice proaspete şi iasomie romantică. Floarea de portocal şi iasomia creează un accent frumos în centrul parfumului. Iar notele finale de miere şi vanilie au oferit parfumului o completitudine logică.

4. Versace Crystal Noir

Este despre cafea aromată, produse de patiserie moi, luminile oraşului şi romantismul primelor întâlniri. Versace Crystal Noir se deschide cu un cocktail cald de ghimbir, cardamom şi piper. Inima parfumului este plina de flori de portocal de nucă de cocos. Iar acordul final sună cu lemn de santal şi mosc.

Parfum Lady Million.
Parfum Lady Million. (pinterest.com via Libra Webcorp)

5. Paco Rabanne Lady Million

Una la un milion. Ea este proprietara lui Paco Rabanne Lady Million. Parfumul îşi începe simfonia cu un cocktail fructat de citrice. Melodia iasomiei şi florii de portocal cântă în inima parfumului, iar traseul este uşor exprimat de miere şi paciuli.

Fii specială în această iarnă!!!